Operatiunea WACO, ai auzit de ea? Nu te mira de ce….

Distribuie!


Pe 19 aprilie 1993, întreaga lume privea îngrozită cum focul mistuia Centrul Mount Carmel din Waco, Texas, lăsând în urmă doar cenuşă fumegândă şi resturi umane carbonizate. Optzeci de oameni au ars de vii, printre care şi 25 de copii. Au fost doar nouă supravieţuitori. Morţii erau membri ai unei secte religioase, davidienii, care se baricadaseră în complexul Mount Carmel pentru a se opune FBI-ului.

Deşi desfăşurate în vizorul mass-mediei mondiale, evenimentele au rămas învăluite în mister. Gafele şi muşamalizările FBI-ului au dat naştere la mii de teorii ale conspiraţiei despre ce s-a întâmplat cu adevărat în interiorul complexului şi cine s-a făcut vinovat de moartea celor 80 de oameni. Acum, cu ajutorul accesului exclusiv la noi şi şocante dovezi, dezvăluim adevărata poveste care a ţinut lumea în tensiune timp de 51 de zile în primăvara anului 1993.


Sistemul de aparare al unui stat nu e menit sa salveze populatia ci sa aibe grija sa nu se razvrateasca populatia impotriva sistemului, sa ii apare pe ei. Sistemele de aparare sunt create sa supraveghe oamenii sa nu se imbogateasca, sa nu imbogateasca pe altii, sa nu inventeze ceva ce ar scoate lumea din sclavie. Asta e scopul sistemeleor de aparare pe care le sustin cetatenii. Sistemul malefic a fost intotdeuana impotriva cetateanului.

L. Fletcher Prouty, fost colonel în forţele aeriene ale Statele Unite ale Americii, care a cooperat strâns cu serviciile de securitate, a declarat odată:


„Un asasinat nu trebuie neapărat controlat direct. El pare să se petreacă de la sine. Rolul activ este ţinut secret, iar accidentul se petrece ‚întâmplător’, deşi ar fi putut fi împiedicat. Acesta este marele secret. Cine ar puterea de a împiedica sau de a reduce măsurile de securitate obişnuite?”
1


1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Citiți și...

CUM LE-A INCHIS GURA LOBBYISTILOR FRACTURARII HIDRAULICE UN AGRICULTOR: BEA CINEVA DIN ACEASTA APA? VIDEO!
Asa arata un bradut la 3 ani. Mai mult de 12 ani ii trebuie unui brad sa creasca pana la 1,80m. Doar brazii peste 30 de ani pot produce conuri...
De ce copiii Amish sunt mai fericiți?
Cercetatorii avertizeaza despre chimicalele din vopseaua de par: 87 din 100 de paciente care s-au vopsit timp indelungat au facut CANCER la SAN!!!
Fidel Castro a fost un agent al CIA si o marioneta a lui Rockefeller
BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!
TREBUIE VAZUT:Ultimul interviu al lui Aaron Russo despre NWO, microcipuri, masonerie, 9/11
Mimi Brănescu, despre Las Fierbinţi: „Ăsta e un regret al meu, că poate noi am legalizat cocălăreala. Eu nu cred că România e cea din serial“
1950: O femeie in Italia este amendata pentru faptul ca poarta costum de baie, lucru ilegal inca in acea vreme
In 1968 un tehnician -militar care se afla în pădurea Hoia-Baciu nu și-a putut crede ochilor ce vedea, noroc că avea aparatul foto la el
Mesaje codate si ascunse la televizor: EL E AICI
Antreprenorii locali încep să ridice glasul: Suntem cocoşaţi de taxe, suntem alungaţi din oraşe, statul nu face decât să omoare investiţiile, iar pe 25 ale lunii, dacă nu am bani în cont mă execută. Nu ştiu dacă o ducem bine

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner