Operatiunea WACO, ai auzit de ea? Nu te mira de ce….

Distribuie!


Pe 19 aprilie 1993, întreaga lume privea îngrozită cum focul mistuia Centrul Mount Carmel din Waco, Texas, lăsând în urmă doar cenuşă fumegândă şi resturi umane carbonizate. Optzeci de oameni au ars de vii, printre care şi 25 de copii. Au fost doar nouă supravieţuitori. Morţii erau membri ai unei secte religioase, davidienii, care se baricadaseră în complexul Mount Carmel pentru a se opune FBI-ului.

Deşi desfăşurate în vizorul mass-mediei mondiale, evenimentele au rămas învăluite în mister. Gafele şi muşamalizările FBI-ului au dat naştere la mii de teorii ale conspiraţiei despre ce s-a întâmplat cu adevărat în interiorul complexului şi cine s-a făcut vinovat de moartea celor 80 de oameni. Acum, cu ajutorul accesului exclusiv la noi şi şocante dovezi, dezvăluim adevărata poveste care a ţinut lumea în tensiune timp de 51 de zile în primăvara anului 1993.


Sistemul de aparare al unui stat nu e menit sa salveze populatia ci sa aibe grija sa nu se razvrateasca populatia impotriva sistemului, sa ii apare pe ei. Sistemele de aparare sunt create sa supraveghe oamenii sa nu se imbogateasca, sa nu imbogateasca pe altii, sa nu inventeze ceva ce ar scoate lumea din sclavie. Asta e scopul sistemeleor de aparare pe care le sustin cetatenii. Sistemul malefic a fost intotdeuana impotriva cetateanului.

L. Fletcher Prouty, fost colonel în forţele aeriene ale Statele Unite ale Americii, care a cooperat strâns cu serviciile de securitate, a declarat odată:


„Un asasinat nu trebuie neapărat controlat direct. El pare să se petreacă de la sine. Rolul activ este ţinut secret, iar accidentul se petrece ‚întâmplător’, deşi ar fi putut fi împiedicat. Acesta este marele secret. Cine ar puterea de a împiedica sau de a reduce măsurile de securitate obişnuite?”
1


1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...