Vodafone ne spune pe fata adevarul- o reclama explicata

Distribuie!


Sa ascultam ce ne zice Alexandru Mironov in reclama Vodafone cu titlul ” Experiente mai tari decat ne imaginam”

“Te-ai gandit vreodata ca SF-urile la care ne uitam au devenit realitate? ( nu au fost SF-uri niciodata, erau reale)


Noi romanii aveam impresia ca am ramas in urma ( ca asa ne-au tinut ei in iluzia asta), dar suntem printre primele trei tari in Europa in care Vodafone a lansat tehnologia 4 G ( primii la control si alte teste psihotronice).

Mai stiti cand luam legatura cu fiinte de pe alte taramuri? ( atentie la copilul cu cap de reptila) Ii spunem acum apel video la calitate HD, 4G. Acces instant la cunostiintele civilizatiei ( adica la tehnologia illuminatior de acum 25 de ani), acum dureaza cateva secunde ca sa descarci un clip. Echipaje care te gasesc oriunde ( uitati-va ca aceste echipaje sunt reptiliene). Cu aplicatia Vodafone Salvamont, “salvatorii” ( ca asa se numesc ei) stiu  mereu unde esti ( control total), ca daca vrei sau trebuie sa te salveze nu te gasesc ( vezi cazul Elodia).Oameni care parasesc baza ( departamentul zero), gata de actiune, azi mergi in magazinele Vodafone cu agenda transferata si aplicatiile gata instalate ( adica control total despre tine si tot ce faci).”


Mare atentie la numarul de apel *777

 

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...