VIDEO. Un pacient ieșit din moarte clinică spune că l-a văzut pe diavol. Detalii șocante

Distribuie!


Povești foarte rare ies la suprafață în privința experiențelor de la limita morții, când oamenii își amintesc ce au trăit în momentele de moarte clinică.

O astfel de poveste a fost raportată de un medic care a aflat-o de la prima mână, fiind vorba de relatarea unui pacient pe care l-a tratat.


Astfef, un bărbat spune că l-a întâlnit pe diavol în persoană și a văzut iadul, după ce a fost declarat mort de medici, în urma unor lovituri de cuțit,

potrivit  Geo.tv.


Povestea unui bărbat revenit din “iad”

Într-un videoclip postat pe platforma de socializare TikTok, medicul susține într-un videoclip că a întâlnit recent un bărbat care a fost înjunghiat de alți oameni în timpul unui conflict între traficanții de droguri.

Când a fost transportat de urgență la spital, medicii l-au operat și au depus eforturi pentru a trata rana care era lângă inima lui.

 

Pentru câteva minute, pacientul s-a aflat în moarte clinică și a fost resuscitat.

Doctorul și-a amintit că pacientul s-a trezit și a plâns, susținând că a fost tras de o forță în jos, în iad și s-a întâlnit cu diavolul.

“Nimeni nu inventează așa ceva pe patul de spital”

Pacientul a susținut că i-a văzut în același timp pe medici salvându-i viața.

Pacientul a spus în timp ce se ruga, iar îngerul l-a scos din iad, conform relatării medicului.

Doctorul din videoclip a mai spus că este un caz cât se poate de real, precizând: „A fost cea mai uimitoare experiență auzită pentru că a fost povestită spontan, nimeni nu inventează o astfel de experiență. Ultima dată când am vorbit cu el, și-a schimbat complet viața; îmi amintesc ca astăzi… privirea din ochii lui când s-a trezit, teroarea, sunt absolut convins că l-a întâlnit pe diavol.”, a mai spus medicul american.

Videoclipul a avut milioane de vizualizări pe TikTok, mii de oameni comentând despre incidentul neobișnuit.

Cum l-au salvat medicii pe pacient în ultima clipă

Potrivit Unilad.com, medicul lucra la camera de urgență și l-a văzut pe bărbatul cu pieptul înjunghiat.

Celălalt doctor care lucra cu el pe tură a refuzat să-l lase să plece „fără luptă”, așa că l-au transportat la operație și l-au cusut plin de sânge. În mod uimitor, au reușit să-și facă pulsul și să-i închidă gaura din inimă.

„După aproximativ patru ore, s-a trezit, m-a privit în ochi și m-a prins și a început să plângă și să plângă și a spus că [a] întâlnit diavolul”, își amintește doctorul.

„Te-am văzut lucrând la mine, eram mort, nu m-am rugat niciodată”, a spus bărbatul. „[El a spus] că a coborât direct în iad și s-a uitat drept în ochii diavolului”.

În acest moment, omul a început să se roage- ceva ce nu făcuse niciodată, pentru că nu era religios- și un înger s-a întins în jos și l-a tras înapoi în sus, revenind la viață.

Videoclipul TikTok a strâns peste șapte milioane de vizualizări și mii de comentarii.

Un utilizator a scris: „23 de ani am lucrat la Terapie intensivă. Îți poți da seama când aduci pe cineva înapoi din moarte și că a văzut ceva. Este în ochii lor”.
Un altul a susținut: „Am murit la 23 de ani, după ce am fost împușcat în cap, l-am întâlnit pe Domnul și mi-a spus că încă nu este timpul să plec. După 8 ore de operație m-au readus la viață”.

https://www.stirilekanald.ro/video-un-pacient-iesit-din-moarte-clinica-spune-ca-l-a-vazut-pe-diavol-detalii-socante-20301787

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...