[VIDEO] La Roșia Montana se extrage ilegal aur de către străini: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea din mină”

Distribuie!


Carmen Avram a susţinut, într-un interviu pentru DCNews că în timp ce România nu profită de resursele de aur pe care le are, alte companii câștigă de pe seama acestui fapt și chiar extrag pe ascuns din mine precum cea de la Roșia Montană.

Aceasta a arătat că a filmat, în cadrul emisiunii pe care o prezenta, cum camioane pleacă cu tone de pământ extras pe ascuns de la Roșia Montană.


„Cred că aurul trebuie extras pentru că altfel se joacă niște companii și fac ce vor pe teritoriul acestei țări, câștigând bani la bursă sau extrăgând pe șest, cum vine vorba. Da, pentru că noi am filmat, un coleg al meu a filmat acum câteva luni într-o zonă apropiată și cineva i-a arătat un fel de hangar așa și i-au spus că acolo noaptea vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină. Acuma eu, noi nu am documentat încă suficient de bine povestea asta ca să pot să o confirm ferm, dar poate că interesează pe cineva să arunce o privire în zonă și noi avem detalii, adică putem să spunem unde se află în zonă hangarul respectiv, depozitul respectiv, și se pare că este cunoscut în zonă faptul că ies cărucioarele cu aurul și că uneori din țară mai ies așa camioane cu zeci de tone de pământ care se duce la „analiză” peste mări și țări și prin urmare profită alții de aurul nostru și noi suntem, ce să zic, destul de sărăcuți așa”, a afirmat Carmen Avram.

Aurul stă ferecat în minele pe care s-au îngrijit alții să ni le închidă, spre binele nostru. Cealaltă parte, substanțială, a ajuns pe la diverse companii străine, oferită cu foarte multă ospitalitate românească de diverși binefăcători de neam, însă privaților români le-am dat peste mână dacă au îndrăznit să aibă acces legal la vreun zăcământ.

SURSA: Ortodoxinfo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...