Vasile Rudan: În anul 1969 am fost solicitat de către Elena Ceaușescu, printr-un colonel de informații, să verific cu cea mai mare discreție, prin teledetecție extrasenzorială, dacă există vreo comoară îngropată în insula Oak.

Distribuie!


Misterioasa insulă Oak este amplasată în partea de vest a Oceanului Atlantic, în dreptul Canadei. Se presupune că în subsolul insulei există o comoară imensă, care este atribuită piraților Kidd, Henry Morgan și Blackbeard. Căutarea comorii din insula Oak a demarat în anul 1795 și continuă și în prezent, cu cheltuieli de milioane de dolari investiți în aparatură tehnică și în utilaje, cu pierderi de vieți omenești. Însuși  Franklin D. Roosevelt, preşedinte al SUA între anii 1933 – 1945, a contribuit personal la căutarea comorii din insula Oak. Și Cavalerii Templieri sunt bănuiți că și-au ascuns imensul lor tezaur în subsolul acestei insule.

Mărturisesc că și eu am fost implicat, indirect, în căutarea acelui faimos tezaur. În anul 1969 am fost solicitat de către Elena Ceaușescu, printr-un colonel de informații, să verific cu cea mai mare discreție, prin teledetecție extrasenzorială, dacă există vreo comoară îngropată în insula Oak. 


Utilaje de milioane de dolari sunt folosite în fiecare an, de către căutătorii de comori din insula Oak.

 

Unele dintre numeroasele puțuri forate, pentru a se ajunge la “Groapa cu bani” din insula  Oak.

 

Au fost folosiți și scafandri în căutarea unor posibile galerii ascunse, care să ducă la tezaur. Se presupune că ar exista galerii la mare adâncime, realizate de mâna omului, ce se umplu frecvent cu apă sărată, provenită din Oceanul Altlantic.

 

Dezamăgirea căutătorilor de comori la sfârșitul fiecărui sezon, cu zeci de milioane de dolari irosiți pe utilaje și pe personal calificat, pentru investigarea subsolului insulei Oak. 

 

Tezaurul care ar putea fi depozitat pe insula Oak.

 

De-a lungul anilor, solul și subsolul insulei Oak au fost răvășite de utilajele căutătorilor de comori.

Comoara de pe insula Oak ar putea fi localizată operativ prin detecție extrasenzorială, cu cheltuieli minime

Un operator extra-senzitiv cu energiile subconștiente activate, poate repera în câteva minute, locul în care există comoara de pe insula Oak. De pildă, la începutul lunii octombrie 1988, în cadrul unei demonstrații asistată de o comisie militară, ordonată de generalul Ilie Ceaușescu, autorul a descoperit în 2,40 minute pe o suprafață de aproximativ 4 hectare, situată în sudul Dobrogei, un minuscul obiect ascuns de către membrii comisiei militare. Iar pe parcursul investigațiilor făcute pentru un studiu multidisciplinar guvernamental, întreprinse în anii 1996 – 1999 în zona Munților Orăștiei, am localizat, împreună cu generalul de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militate din cadrul M.Ap.N., cu o precizie de plus/minus 10 milimetri, zeci de kilometri de conducte din ceramică pentru aducțiunea și distribuirea apei potabile către cetățile antice și așezările civile fortificate din zonă, 8 cetăți și sanctuare despre care arheologii nu aveau cunoștință. La Sarmisegetusa Regia am detectat, cu aceeași precizie, ziduri de apărare existente în subsol, inclusiv numărul blocurilor din piatră fasonată din care erau construite zidurile restaurate și acoperite cu pământ, detecțiile fiind confirmate de arhitecți din Ministerul Culturii, care au fost la fața locului. Am descoperit totodată, conducte antice din ceramică pentru aducțiunea apei potabile și o scară de piatră ce duce de la terasa XI către terasa din sud, pe care este amplasată cabana arheologilor, stabilind dimensiunile exacte ale scării.

Am demonstrat de nenumărate ori, că se poate localiza cu precizie de la distanță, prin teledetecție extrasenzorială, orice ce reper material. De exemplu, în prezența generalului de divizie ing. Vasile Dragomir, am localizat de la distanță o bornă geodezică situată sub nivelul solului, în lipsa balizei geodezice, în zona Cărbunăria, din Munții Orăștiei. Precizia detecției reperului geodezic a fost confirmată de generalul Vasile Dragomir, când a început să sape în locul indicat de mine, descoperind borna geodezică. După ce a asistat în teren timp de 4 ani la detecțiile extrasenzoriale făcute de autor, generalul Vasile Dragomir a inclus teledetecția extrasenzorială printre metodele teledetecției a țintelor militare strategice. Potrivit declarației sale ulterioare, la ordinul generalului Ilie Ceaușescu, a fost secretizată operativ această metodă de teledetecție, pe considerentul că orice individ apt din punct de vedere psihic, ar putea să detecteze pe cale extrasenzorială ținte militare, prin activarea energiilor sale subconștiente. Repet, ce am spus de nenumărate ori: detecția extrasenzorială este un atribut natural al omului și poate fi însușită de oricare semen, sănătos din punct de vedere psihic.


Revenind la misterul din jurul insulei Oak, precizez că în cutarea comorii au  fost folosiți doar operatori radiesteziști, ce nu aveau super-simțul detecției extrasenzoriale activat. În rest, au fost utilizate mijloace tehnice aflate în uz curent și utilaje costisitoare, ce secătuiesc bugetele căutătorilor de comori.

https://jurnalparanormal.ro/content/misterul-neelucidat-al-insulei-oak

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...