Vasile Gorgoș a dispărut fără urmă în 1991, la vârsta de 63 de ani. Bătrânul a revenit acasă în 2021, îmbrăcat în aceleași haine. Misterul neelucidat, viral în presa străină

Distribuie!


Presa internațională a început să relateze, recent, cazul lui Vasile Gorgoș, un român dispărut fără urmă acum 30 de ani.

După trei decenii, bătrânul de 93 de ani s-a întors acasă, în aceleași haine pe care le purta în ziua dispariției, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut. Familia a crezut că a murit și i-a făcut parastasele, dar el spune că a fost „acasă” în toată această lungă perioadă.


GÂNDUL a relatat, în septembrie 2021, povestea uluitoare a lui Vasile Gorgoș, dispărut la vârsta de 63 de ani. Cazul a provocat agitație în toată țara, deoarece timp de 30 de ani toată lumea l-a dat drept mort.

Trei decenii mai târziu, în seara zilei de 22 august 2021, când negustorul de vite avea 93 de ani, bătrânul a revenit, dezorientat, acasă, fără să-și amintească nimic și având același haine ca în ziua plecării. O mașină l-ar fi lăsat în fața casei sale, aceeași în care locuia înainte de dispariție.


La o oră distanță a venit acasă și fiul acestuia, care inițial nu l-a recunoscut. Nea Vasile și-a amintit însă cu exactitate că este născut în 1928, că soția lui a decedat și tatăl lui a fost un mare negustor.

La momentul publicării materialului, familia a făcut un apel către toți cei care l-au cunoscut pe Nea Vasile, în ultimii 30 de ani, să ajute la elucidarea misterului.

Povestea lui Nea Vasile, virală la un an de la întoarcerea acestuia

Evenimentul neelucidat legat de dispariția lui Vasile Gorgoș, timp de 30 de ani, a devenit, recent, subiect de presă în publicațiile internaționale. Timp de trei decenii, familia acestuia s-a întrebat unde se află bărbatul. După ce a revenit, Nea Vasile a spus, foarte sigur pe el, că a fost acasă.

În buzunarul lui a fost găsit însă un bilet de tren pe ruta Ploiești Bacău, din ziua în care a dispărut fără urmă.

Rudele l-au dus la spital pentru examene medicale și au constatat că este perfect sănătos.

După apariția sa îmbucurătoare, familia bătrânului a încercat să afle răspunsul la unele întrebări, care „bântuie” și astăzi: de ce avea aceleași haine? Cum a reușit să se îngrijească în tot acest timp?

Numărul de înmatriculare al mașinii care l-ar fi adus pe Nea Vasile nu a fost descoperit nici până azi și ar putea contribui la elucidarea misterului.

Recent, cazul lui Vasile Gorgoș a început să fie din nou viral în presa internațională, deși bătrânul a revenit acasă încă din 2021.

Cazul său este tratat ca un mister nerezolvat și abundă teoriile conspirației, de la un posibil experiment, la o călătorie în spațiu.

Vasile Gorgoș a dispărut fără urmă în 1991, la vârsta de 63 de ani. Bătrânul a revenit acasă în 2021, îmbrăcat în aceleași haine. Misterul neelucidat, viral în presa străină

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...