Un tânăr a supraviețuit 11 zile în pădure, după ce s-a rătăcit în timpul unei drumeții. Nu a avut deloc mâncare cu el, s-a rugat zi si noapte

Tropical rainforest with reflection in water below, in Khao Sok National Park in Thailand.
Distribuie!


Un tânăr care s-a rătăcit într-o pădure densă din statul american Tennessee a fost găsit după 11 zile, într-o stare bună. Austin Bohanan s-a pierdut de tatăl său vitreg, în timpul unei drumeții, având doar puțină apă la el. În această perioadă, el a mers prin pădure și a reușit să își păstreze calmul, după cum susține chiar el.

Austin Bohanan a reușit să supraviețuiască timp de aproape două săptămâni, fără să mâncare, după cum susține el. De altfel, tânărul povestește că nu a fost speriat și că și-a urmat instinctul, relatează The Independent.


„Principala preocupare era să-mi păstrez calmul, să merg în continuare. Cred că a fost instinctul. M-am rugat în fiecare noapte și în fiecare zi, iar asta m-a ajutat să merg mai departe”, a declarat acesta pentru o televiziune din Tennesse.

Tânărul a povestit că s-a pierdut de tatăl său vitreg în timpul unei drumeții. Acesta își pierduse ochelarii de vedere, iar încercarea de a-i regăsi, a reușit să se facă nevăzut.


„Cred că a mai mers puțin, încercând să-și găsească ochelarii și apoi nu l-am mai văzut”, a mai spus Austin. El a încercat să țipe după tatăl său, însă fără niciun rezultat.

Tânărul susține că a încetat să mai fie înfometat, după aproximativ două zile, când „am realizat că nu este hrană disponibilă”, afirmă el. „Am fost înfometat în primele zile, însă apoi nu am mai simțit foamea, căci creierul meu a realizat că nu este nevoie să mai trimită acel semnal”, susține tânărul.

Aproximativ 100 de oameni au fost mobilizați pentru căutarea tânărului, alături de elicoptere și câini special antrenați. Tânărul a afirmat că a mers până când a văzut bărcile de salvare de pe un râu și a strigat după ajutor. El a fost salvat astfel după 11 zile pe care le-a petrecut singur, în sălbăticie.

http://www.libertatea.ro/stiri/un-tanar-supravietuit-11-zile-padure-dupa-ce-s-ratacit-timpul-unei-drumetii-nu-avut-deloc-mancare-cu-el-1947484

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...