Un român a reușit invenția secolului, A creat mașina care merge 5000 de km cu trei litri de apă

Distribuie!


Un inginer băcăuan a reușit invenția secolului în domeniul auto. A creat motorul care funcționează doar cu apă. Consumă trei litri de apă la 5000 de kilometri.

Deși pare ireal, Gheorghe Bordeianu în vârstă de 50 ani, inginer TCM, a reușit să creeze primul motor care merge doar cu apă. Consum mic și eficiență maximă.


Inventatorul spune că mașina dotată cu un astfel de motor, consumă trei litri de apă la 5000 de kilometri parcurși.

este vorba de un generator de ioni care separă hidrogenul de oxigen, un dispozitiv care, atașat motoarelor clasice, înlocuiește alimentarea cu benzină sau motorină.


Dispozitivul revoluționar nu costă o avere. ca să-l montezi la mașinile clasice, te costă în jur de 200-300 lei.

”Brevetul l-am obținut în 1985, iar inveția este acum în curs de omologare la Institutul de Motoare termice din Graz- Austria. Omologarea are trei etape, iar eu mă aflu acum la ultima dintre ele. Imediat cum o obțin vreau să înființez în Bacău o fabrică de producție în serie a dispozitivului”, a declarat Gheorghe Bordeianu.

Băcăuanul și-a pus în practică invenția și merge de ani de zile numai cu mașini pe care le alimentează doar cu apă sau, la nevoie, chiar cu suc și urină.

”Orice lichid care conține hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Dispozitivul funcționează cu oțet și cola, chiar și cu urină. Este ecologic pentru că arde hidrogenul și eliberează în aer oxigenul”, a mai spus inventatorul. Gheorghe Bordeianu și-a testat mașina la RAR, iar rezultatele la emisia de noxe sunt zero.

Mașina lui Gheorghe Bordeianu, un Cielo cumpărat la mâna a adoua din Spania, pe care a montat dispozitivul consuma înainte 10 litri de benzină la suta de kilometri, iar acum consumă 3 litri de apă la 5000 de kilometri.

Inginerul băcăuan este convins de faptul că nu va găsi o persoană dispusă să investească în construcția acestei fabrici, dar că o va face pe cont propriu.

Un român a reușit invenția secolului, A creat mașina care merge 5000 de km cu trei litri de apă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...