Un om de afaceri a acordat fiecarui angajat O PRIMA de 200.000 de dolari! Motivul este INCREDIBIL!

Distribuie!


Nevzat Aydin, un om de afaceri turc, care conducea o companie de succes de curierat, a decis să ofere fiecaruia dintre cei 114 angajaţi un bonus de 200.000 de dolari, după ce a vândut afacerea pentru 589 milioane de dolari, scrie brightside.

 

Aydin spune că a vrut să îşi exprime mulţumirea şi recunoştinţa pentru fiecare dintre aceştia şi crede că succesul său i s-a datorat echipei cu care a lucrat.


Salariul mediu pentru un angajat era între 1.000 şi 1.800 de dolari pe lună, dar după ce firma a fost vândută, fiecare a primit un bonus de 200.000 de dolari, plată echivalentă pentru 11 ani de muncă.

Înainte să facă acest pas, Nevzat Aydir a citit un articol în care autorii spuneau că 200.000 de dolari este o sumă suficientă ca o persoană să nu mai vadă banii ca fiind sursa principală de motivaţie.


“Câţiva oameni au plâns, alţii au ţipat şi câţiva au scris scrisori de mulţumire. Ei au reacţionat atât de emoţionant pentru că suma respectivă de bani le schimbă viaţa. Acum ei pot să îşi cumpere case sau maşini. Acum îşi permit tot ce îşi doreau înainte, dar nu puteau să cumpere cu un salariu de 3.000-5.000 de lire turceşti. Cred că am făcut ce trebuia. Mi-ar fi plăcut să le dau chiar mai mult.

http://m.stireazilei.com/un-om-de-afaceri-a-acordat-fiecarui-angajat-o-prima-de-200-000-de-dolari-motivul-este-incredibil/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...