Un dictator patriot face mai mult decît zece preşedinţi „democrați”

Distribuie!


Ceaușescu a construit o economie puternică, cum nu avusese niciodată România înainte de război şi exportam în peste 140 de state ale lumii. Ahmadinejad a construit economia Iranului ca să fie independent, să nu cerşească la F.M.I. şi B.M., Ghaddafi, la fel… Democraţii capitalişti plănuiau şi abia aşteptau lovitura de stat din 1989. Primul premier de după a declarat industria ţării un „morman de fiare vechi”, dînd, astfel, start jafului naţional, în plină campanie şi astăzi. Primul guvern democrat a primit cadou, în 1990, o ţară doldora de zestre, fără un leu datorie, cu peste 20 de miliarde de dolari în conturile externe ale României, proveniţi din activitatea de comerţ exterior, alte aproximativ 13 miliarde de dolari, ce urmau a fi încasaţi, cu alte creanţe de recuperat şi cu destui bani cash (a se înţelege lichiditate B.R.C.E.). În cei 22 de ani zestrea României a trecut în proprietatea privată a băieţilor deştepţi, a clasei politice interne şi a acoliţilor externi, industria şi agricultura s-au dus pe apa sîmbetei. De ce sînt necesare comparaţiile? Pentru că Ceauşescu a devenit o modă pentru unii „analişti”, deşi ar trebui să fie o problemă de stat. Studiind documentele de arhivă, pot afirma că politica lui Ceauşescu şi-a pus favorabil amprenta pe evoluţia României. Industria, sănătatea şi învăţămîntul au progresat considerabil, iar imaginea externă a României a atras după sine aprecieri favorabile pe meridianele lumii.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/un-dictator-patriot-face-mai-mult-decit-zece-presedinti-democrati/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner