Trump a fost unul dintre primii care a afirmat ca doar explozibili ar fi putut da turnurile gemene jos

Donald Trump talks to reporters at a news conference where he presented a proposal that the Twin Towers of the World Trade Center be rebuilt, in New York May 18, 2005. Standing next to a model called "Twin Towers II", Trump said the current plans to build the Freedom Tower should be scrapped. - RTXNHGF
Distribuie!


Rick Shaddock, directorul executiv al Asociatiei Nine-Eleven Truth Awareness, afirma ca Donald Trump a fost printre primii care a pus la indoiala naratiunea oficiala despre doborarea turnurilor, la tv.

Shaddock spune ca Trump a spus la vremea respectiva, ca ceva mai puternic decat un avion ar fi putut distruge cele doua turnuri.


Transcrierile emisiunilor din data de 9/11 o demonstreaza, afirma Shaddock, ca Donald Trump a fost primul care a pus la indoiala povestea oficiala, afirmand ca turnurile erau vestite pentru structura deosebit de rezistenta, ca in 1993 s-ar fi detonat o bomba in subsolul cladirii, loc care era cel mai vulnerabil in caz de explozie si nu s-ar fi produs niciun pericol cladirii.

Trump a afirmat mai departe, in ipoteza ca un avion ar fi distrus una dintre cladiri ar fi insemnat ca avionul insusi sa aibe in dotare explozibil si bombe pentru a detona intreaga cladire.

Sursa:


Trump Was One of The First Who Said: ‘Only Explosives Could Have Brought The WTC Down’

Traducerea apartine site-ului puppe.ro, preluarea se face doar in limita a 500 de caractere si cu link directionat catre acest articol!!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...