Tot mai multi oameni vor sa fie suverani in Romania, adica neplatitori de taxe- un sofer din Romania a fost luat cu asalt de politisti deoarece nu avea placute de inmatriculare “legale”

Distribuie!


Un şofer care avea la maşină numărul „VN 01 suveran“ a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din Rovinari. Bărbatul s-a autointitulat „Viorel Suveran“ şi nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român.

Imagini de groază la o fermă din Gorj: stârvuri aruncate peste tot VIDEO Aleksandra, tânăra care nu era considerată cetăţean român de ins…   Poliţiştii i-au cerut şoferului să demonteze plăcuţele de pe maşină, dar acesta a refuzat. Oamenii legii au desfăcut ei plăcuţele şi l-au chemat pe „viorel suveran“, la sediul Poliţiei Rovinari. Şoferul i-a acuzat pe poliţişti că-i distrug maşina şi a filmat tot incidentul.    Bărbatul fnu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român, pentru că, prin acestea, orice persoană ar deveni înrobit.


Tot mai multi oameni doresc sa scape de CNP si de sistemul romanesc, deoarece nu se regasesc in sistem si cer eliberarea prin emiterea certificatului de nascut viu, in loc de certificatul de nastere care leaga persoana nascuta prin CNP de plata taxelor catre stat si pe baza caruia banca nationala poate face imprumuturi in numele acestor certificate cu CNP.

Guvernatorul tarii, Isarescu, varul prin alianta a regelui Mihai a indatorat tara cu 90 de miliarde de euro, unicul garant fiind oamenii acestei tari, adica CNP-istii, ori daca romanii gasesc o solutie de a scapa de acest CNP, statul nu ar mai putea sa ceara atatia bani in numele lor. Pe internet se vehiculeaza ca valoarea unei singure persoane cu CNP pentru Banca Nationala ar fi de 600.000 de Euro, exista insa si analisti economici care spun ca statul ia per cap de locuitor intr-o viata de om,  taxe de sute de mii de euro per bucata.


Citeste mai mult: adev.ro/p4dbsl

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...