Top 6 alimente care iti curata arterele

Distribuie!

Există mai multe moduri naturale pentru desfundarea arterelor si pentru a preveni un atac de cord sau un accident vascular cerebral …
Arterele sunt râurile din corpul dumneavoastră, care transporta continuu substanțe nutritive esențiale și oxigen de la inima spre restul corpului.
O mare parte pentru a rămâne sănătosi și de asemenea pentru păstrarea arterelor curate și clare este legata de dieta ta si ceea ce mananci. Nu e nici o glumă în zicala populară care spune : “Ești ceea ce mănânci”. Are sens, că ceea ce ai pus în corpul tau va determina starea generala de sanatate, inclusiv sanatatea sistemului cardiovascular. Reglarea dietei pentru a include alimente  prietenoase arterelor, poate îmbunătăți inima ta și intreaga ta stare generala de sanatate.
Top 6 alimente care curata arterele:
Sparanghel organic
Sparanghelul este unul dintre cele mai bune, naturale alimente care curata si desfunda arterele, spune Shane Ellison, un chimist organic și autor de remedii naturale ce se pot gasi in magazine (Over-The-Counter). “Sparanghelul lucrează în toate cele 100.000 de mile de vene si artere pentru a elibera presiunea, permițând astfel organismului de a se adapta la inflamatia, care a acumulat-o dealungul anilor.” De asemenea, ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, mortale.
Rodia
Rodiile contin fitochimicale, care actioneaza ca antioxidanti pentru a proteja mucoasa arterelor de a se distruge, explica dr. Gregg Schneider, un dentist orientat nutritiv si expert in medicina alternativa. Un studiu din 2005 publicat in Procedurile  Academiei Nationale de Stiinte a constatat că alimentele bogate în antioxidanți  precum sucul de rodie, stimuleaza productia corpului de oxid nitric, care ajuta la mentinerea curgerii sangelui si arterele deschise.
Curcumă
“Curcuma- condimentul, este un puternic anti-inflamator,” spune Dr. Schneider. “Acesta contine curcumina, care reduce inflamatia-o cauza majora de ateroscleroza (rigidizarea arterelor.” Un studiu din 2009 a constatat ca Curcumina ajută la reducerea depozitelor de grasime in artere in proportie de 26%.
Spirulina
O doză zilnică de 4500 mg din aceste alge albastre-verzi (de obicei găsite în suplimente sau sub formă de pulbere) poate ajuta la relaxarea peretiilor arterelor si normalizarea tensiunii arteriale. Aceasta poate ajuta, de asemenea, ficatul in  echilibrarea nivelului de scădere de grăsime din sânge a colesterolului LDL cu 10 la suta si cresterea HDL a colesterolului cu ​​15 la suta, potrivit unui studiu recent.
Afine
Cercetările arată că afinele sunt bogate in potasiu, care poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL si ajuta la ridicarea nivelului bun de HDL din organism, iar consumul regulat  poate ajuta la reducerea riscului global de boli de inima cu pana la 40 la suta.
Pepene rosu
Un pepene rosu nu ajuta doar la o dieta perfecta, dar poate ajuta si la protejarea inimii tale! Un studiu de la Universitatea de Stat din Florida, a constatat ca oamenii care consuma penene regulat, castiga un supliment de 4.000 mg de L-citrulina (un aminoacid gasit in pepene) si si-au redus tensiunea arterială în doar șase săptămâni. Cercetatorii spun ca aminoacizi ajuta organismul sa produca oxid nitric, care largeste vasele de sange.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...