Tipuri de vampiri energetici care va epuizeaza emotional

Distribuie!


Un vampir energetic este o persoana care se hraneste cu energia ta emotionala sau psihica. Oamenii care manifesta trasaturi de vampir energetic, in general, nu au empatie, sensibilitate si maturitate emotionala. Ca urmare a durerii sau a nesigurantei pe care o simt in interior, vampirii energetici sunt dependenti de a se folosi de vitalitatea celorlalti ca o incercare de a-si vindeca suferinta interioara.

Exista 6 tipuri de vampiri energetici:


1. Vampirii – victima (Vampirii – martir): ei cred ca sufera din cauza altor oameni. Iesind din stima de sine extrem de scazuta, comportamentul lor este de obicei marcat de invinovatirea si manipularea altora, astfel incat sa creada ca ei sunt cei care i-au „deteriorat” pe vampiri. Singura solutie pentru a nu mai avea de-a face cu astfel de oameni este sa nu le mai hranim mila cu empatie suplimentara.

2. Vampirii narcisisti. Un vampir cu energie narcisista nu are capacitatea de a manifesta empatie sau interes real fata de alti oameni. Vampirii narcisisti ​​poarta in ei filozofia „EU in primul rand, TU in al doilea rand”. Prin urmare, vampirii narcisisti ​​se vor astepta in mod constant sa ii pui pe primul loc, sa le hranesti ego-urile si sa faci ceea ce spun ei. Asadar, mai bine sa nu le hraniti ego-ul.


3. Vampirii dominatori. Se hranesc cu celelalte persoane, intimidandu-le, cu scopul de a-si stabili propria stima de sine.

4. Vampirii melodramatici. Pentru a umple golul din propriile lor vieti, acesti vampiri prospera creand drame si cauta crize, deoarece li se ofera motive ca sa se simta victimizati. Au un sentiment exagerat de importanta personala si de evitare a realitatii vietii.

5. Vampirii judecatori. Datorita valorii lor de sine extrem de scazute, vampirilor judecatori le place sa se apropie de alti oameni. Ei exploateaza nesiguranta celorlalti si obtin o crestere a ego-ului din criticile ascutite pe care le arunca altora.

6. Vampirii inocenti. Vampirii energetici nu sunt intotdeauna rau intentionati, ca in cazul vampirilor inocenti. Au nevoie constanta de asigurare, ajutor si mangaiere. Jucand rolul constant de sprijin, in cele din urma celorlalte persoane li se va eroda energia.

6 tipuri de vampiri energetici care va epuizeaza emotional

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...