Te vei lăsa de fumat INSTANTANEU ! Rămâi șocat când afli ce conțin de fapt țigările!

Distribuie!


Nu este o noutate cât de nocive sunt tigările pentru sănătatea noastră, însă nu mulți știu ce substanțe inhalează de fapt, atunci când fumează. În Carolina de Nord a fost conceput un site care să-i ajute pe locuitorii ținutului Forsyth să se lase de fumat și le-au arătat că țigările conțin nu mai puțin de 4.000 de chimicale.

Substanțe precum arsenicul, folosit pentru a otrăvi șobolanii sau acetona care îndepărtează oja de pe unghii, amoniacul utilizat la curățarea toaletei sau butanul, sunt doar câteva din otrăvurile ce se găsesc în tigări. De asemenea, hexamina (întrebuințată la aprinderea grătarului), monoxidul de carbon, acidul acetic (oțetul), cadmiul (folosit pentru producerea bateriilor), cianura si insecticidul interzis numit DDT se află și ele în țigari. Toate acestea sunt otrăvitoare și cauzează cancer, potrivit dailymail.co.uk.


“Ceea ce complică acest lucru și mai mult este că respectivele chimicale, atunci când ard, formează alte chimicale care au și ele efecte nocive asupra sănătății”, a declarat doctorul Luz Claudio pentru Medical Daily.

http://a1.ro/lifestyle/health/te-vei-lasa-de-fumat-instantaneu-ramai-socat-cand-afli-ce-contin-de-fapt-tigarile-id347298.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...