Țara în care nimeni nu plătește apa, gazul și electricitatea și fiecare cetatean are dreptul la 120 litri de benzină gratis

Distribuie!


Cetățeanul nu plătește pentru consumul de gaz, electricitate, apă,etc. și în plus are dreptul la 120 de litri de benzină gratuit în fiecare lună. În condițiile în care litrul de benzină costă 20 de cenți la un salariu mediu lunar de 300 dolari.

Turkmenistanul ar trebui cunoscut cel puțin pentru anumite legi adoptate de autorități.


Turkmenistanul este a 4-a țară cu cele mai mari rezerve de gaze naturale din lume. Este remarcabil că pricipalele ramuri industriale, agricultura, sistemul energetic și infrastructura rutieră aparțin exclusiv statului.

S-a păstrat tradiția de a se oferi apartamente gratuite bugetarilor, iar cei nerăbdători își pot lua casă în credit la o dobândă de doar 1%, pe 30 de ani.


Totuși, meritul unei economii prospere nu le aparține oamenilor, ci naturii. Costurile mici de trai sunt posibile doar datorită resurselor naturale de acre dispune țara, și nu datorită unei economii prospere.

SURSA: https://frip.ro/tara-in-care-nimeni-nu-plateste-apa-gazul-si-electricitatea-si-fiecare-cetatean-are-dreptul-la-120-litri-de-benzina-gratis/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...