Taie o lămâie în patru și ține-o în dormitor peste noapte. Ți se va schimba viața mult în bine!

Distribuie!


Taie o lămâie și ține-o în dormitor peste noapte. E un gest foarte simplu care îți poate schimba viața mult în bine. Prin simpla inhalare a parfumului unei lămâi, corpul tău experimentează majoritatea efectelor sale homeopate benefice.

Aroma de lămâie proaspătă este foarte revigorantă. Procesul este cunoscut sub numele de aromoterapie si poate declansa un raspuns fiziologic in organism, astfel incat sa poti face fata multor boli.


Lămâile sunt pline de vitamine și nutrienți: vitamina C, vitaminele A și B, cupru, mangan, calciu, potasiu, magneziu și antioxidanți puternici. Au proprietăți antiseptice și antibacteriene, oferind diverse beneficii pentru sănătate.

Ce trebuie să faci?
Este suficient să tai o lămâie în patru și să o pui pe o farfurie. Presara sare peste ea si las-o peste noapte, chiar langa patul in care dormi. Asigura-te ca arunci lamaia imediat ce te trezesti.


Iata care sunt beneficiile lamaii in dormitorul tau:
1. Imbunatateste respiratia
Daca ai nasul infundat, stii cat de greu este sa adormi. Din fericire, parfumul de lamaie este un antibacterian puternic care va ucide bacteriile din aer si te va ajuta să-ți cureți gâtul și căile nazale. Acest lucru va va imbunatati respiratia, funcționarea plămânilor si va lupta impotriva alergiilor si a astmului.

2. Reduce tensiunea arteriala
Mirosul de lamaie poate scadea tensiunea arteriala. Punând lămâia lângă patul tău, inhalezi aroma naturală a fructului care reglează și mai mult circulația sângelui. De asemenea, lămâia atunci când este inhalată în timpul somnului, elimină congestia toracică.

3. Ameliorează durerea
Potrivit specialiștilor în aromaterapie, inhalarea mirosului de lămâie în timp ce dormiți ajută la controlul durerilor de cap, dar și a artritei reumatoide.

4. Reduce stresul
Lămâia este un element „antistres” natural. Aceasta stimulează producția de serotonină și reglează anxietatea și schimbările de dispoziție.

Serotonina este substanța chimică fericită a creierului care imbunatateste starea de spirit și echilibrează, de asemenea, depresia. Prin urmare, a avea o lamaie taiata pe noptiera iti va reduce nivelul de stres si va promova un somn de buna calitate.

5. Creste concentrarea
In cazul in care nu puteti adormi sau suferiti de somn neregulat, lamaia va va ajuta. Mirosul de lamaie iti va imbunatati starea de spirit si iti va stimula atentia, astfel incat sa te gandesti doar la lucruri pozitive.

6. Îmbunătățește calitatea aerului
Proprietățile de detoxifiere ale lămâii fac din ea un mijloc eficient de îmbunătățire a calității aerului.

Potrivit cercetătorilor, aceasta degajă o aromă puternică care face ca aerul din cameră și din jurul patului să fie ceva mai plăcut. Puteți pulveriza suc de lămâie prin casă pentru o aromă mereu proasptă.

7. Elimina insectele
Lamaia este unul dintre cele mai eficiente insecticide naturale. Datorita mirosului sau puternic, va elimina insectele si tantarii, astfel incat sa puteti dormi mai bine.

Taie o lămâie în patru și ține-o în dormitor peste noapte. Ți se va schimba viața mult în bine!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...