Studiu stiintific: Entități multidimensionale pozitive sau negative controlează conștiința umană

Distribuie!


Revista de specialitate “South African Journal of Science” a publicat un studiu, realizat de o echipă de specialiști din cadrul Universității Cape Town, cu privire la legătura între conștiința umană și gestionarea ei de către entitățile non-umane provenite din alte dimensiuni.

Metoda Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom. Cu ajutorul acestei metode se poate fotografia aura în spectrul său complet și pornind de la aceste informații de bază, specialiștii din Africa de Sud au reușit să tragă numeroase concluzii cu privire la interacțiunea dintre entitățile din alte dimensiuni și conștiința umană.


Inițial, studiile au pornit de la inventarea unui aparat cu care se poată măsura energia care se află în jurul unui om. Apoi s-au luat mai mulți voluntari pentru a fi măsurați și supuși unor teste aferente. În acest sens, s-a putut stabili o relație impresionantă între conștiința voluntarilor și entitățile provenite din alte dimensiuni.

Chiar pare de-a dreptul fantastic, aceste creaturi non-umane au un modus operandi specific pentru a penetra mantia cu care este îmbrăcat corpul uman. Aceasta este alcătuită din trei straturi: planul fizic, cel astral și apoi cel spiritual. Atunci când individul generează un anumit tip de gânduri sau un comportament care poate produce o breșă în mantie, entități din alte dimensiuni pot pătrunde și pune stăpânire pe planurile spirituale ale sale. Pasul imediat următor este preluarea controlului conștiinței, pentru ca în cele din urmă întreg corpul uman să fie controlat de aceste entități necunoscute.


Pentru a demonstra acest procedeu, oamenii de știință au realizat mai multe fotografii, într-un laborator specific, care arată cum entitățile pot pune stăpânire pe conștiința umană. Fotografiile în cauză arată stadiul inițial al penetrării și după cum se poate observa ele sunt înfricoșătoare.

aura with without amulets Studiu: Entități multidimensionale controlează conștiința umană

Interesant este faptul că aceste entități spirituale au generat două tipuri de energii, unele au emanat energie pură, motiv pentru care au fost numite “entități pure”, iar celelalte cu energie negativă, “entități negre”. Prezența fiecărui tip de entitate a fost în legătură directă cu modul de gândire al subiectului, dacă acesta genera energie negativă, atrăgea entități negative și invers. Astfel, s-a stabilit că există o relație certă între starea psihofiziologică a unei persoane și aura sa.

aura1 Studiu: Entități multidimensionale controlează conștiința umană

Pentru a nu degrada puritatea experimentului, cercetătorii s-au dat drept jurnaliști și subiecții au crezut că sunt intervievați cu privire la anumite aspecte sociale, economice și politice din Africa de Sud. În consecință, specialiștii au stabilit că toți oamenii, indiferent de comportamentul sau modul lor de gândire, sunt infestați de entități din alte dimensiuni, diferența este făcută doar de energia pozitivă și cea negativă.

Acest lucru coincide perfect cu invataturile Bibliei, care ne descrie foarte clar ca Templul lui D-zeu este corpul uman, drept pentru care ne avertizeaza pe cine lasam sa sada in templu pe tron adica in inima, caci daca nu il avem pe D-zeu, il vom lasa pe opusul lui sa sada acolo si sa ne controleze incetul cu incetul, ceea ce se numeste posdeare de demoni. Biblia ne invata ca noi trebuie sa invocam Sfantul Duh si sa il chemam sa ne umple corpul de El si sa ne lasam in voia Lui, iata de ce este nevoie de credinta, sa ne intareasca aura atat de puternic, incat sa nu permitem entitatilor negative sa patrunda in corpul nostru. Este atestat stiintific ca alimentatia nesanatoasa, chimicalele din alimente, bauturi si tigari, dar si starile negative permit imediat entitatilor negative sa patrunda in corpul nostru si sa il controleze, posedeze cu totul. De aceea trebuie sa ne focusam doar pe Iisus, pe D-zeu si pe Sfantul Duh, Sfanta Treime-Trinitatea din 3D pentru a fi protejati prin vibratia acestei iubiri si a cuvintelor biblice, doar ele pot alunga si indeparta energiile negative si efectele nocive ale acestora. Deoarece acolo unde este Sfantul Duh, nu sunt entitati negative si acolo unde sunt entitatile demonice, nu este Sfantul Duh, de aceea trebuie sa ne hotaram pe ce parte suntem, cui permitem sa locuiasca in noi, ca nu se poate cu amandoi, nu se poate fizic in primul rand si nici spiritual, caci sunt ca magnetii care se resping. De aceea trebuie sa fim cu mare bagare de seama pe mana cui ne lasam caci stiinta ne-a dovedit din nou, ca exista doua feluri de entitati nevazute si ca tine de om, de libertatea lui de alegere pe care le invita sa il insoteasca. Frica, panica, injuraturile, invidia spre exemplu sunt un factor care ajuta entitatile intunecate sa patrunda in corp, deci oamenii ar trebui sa scape in primul rand de ceea ce ii avertizeaza Biblia, sa scape de frica si toate caracteristicle negative, caci acolo unde exista un Creator care a creat lumea aceasta atat de perfect, nu trebuie sa existe teama, aceasta inseamna increderea, credinta, sa nu ne fie teama de cel rau, astfel ca nu putem fi atacati. Iar cine are iubirea si pe Iisus Hristos in minte, corp si suflet, are o aura atat de luminoasa, incat nu poate fi invins de nimeni si de nimic.

Sursa: Efemeride, South African Journal Of Science

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...