Studiu: „Sângele vegetarienilor are o eficienţă de opt ori mai mare în uciderea celulelor canceroase”

Distribuie!


„În prezent, unul din doi bărbați și una din trei femei din SUA au ajuns să dezvolte tumori canceroase pe parcursul vieții lor. Se estimează că până în anul 2050, numărul cazurilor de cancer se va dubla.

Care ar putea fi soluția unei îmbunătățiri a acestei situații dezastruoase? În conformitate cu un studiu științific, s-a constatat că sângele celor care au o alimentație preponderent vegană ucide de opt ori mai multe celule canceroase.


Evitarea produselor animale nu are un efect benefic doar asupra mediului, ci aceasta creşte şansele pentru a trăi o viaţă lungă şi sănătoasă!

În prezent se estimează că unul din doi bărbaţi şi una din trei femei din SUA pot dezvolta cancer în timpul vieţii. Mai mult, se aşteaptă ca numărul de cazuri de cancer să de dubleze până în 2050. Evident, această ştire este alarmantă. Totuși există speranţă, iar soluţia ar putea fi simplă: consumarea preponderentă de alimente neprocesate, pe bază de legume, fructe şi cereale integrale.


Conform unui studiu din 2005, cercetătorii au observat că sângele persoanelor care au o alimentaţie raw-vegană este de opt ori mai eficient în uciderea celulelor tumorale decât sângele celor care au o alimentaţie americană standard. O serie de experimente a ajutat la confirmarea acestor descoperiri.

Revista Collective Evolution afirmă că subiecţii care au fost supuşi testării au urmat timp de un an diete opuse (vegană şi standard). După luarea probelor de sânge, acestea au fost puse în contact cu celule canceroase în plăci Petri. Scopul era de a determina care dietă a generat un sânge mai eficient în suprimarea creşterii tumorale la nivelul prostatei.

În descrierea studiul se precizează: „Pacienţilor din grupul experimental li s-a prescris un program de viaţă intens care includea dietă vegană suplimentată cu soia (tofu o dată pe zi plus 58g dintr-o băutură de soia), ulei de peşte (3g/zi), vitamina E (400UI/zi), seleniu (200microgr /zi) şi vitamina C (2g/zi), exerciţiu aerobic moderat (mers 30 de minute zilnic, 6 zile), tehnici de managementul stresului (tehnici yoga uşoare – 60 de minute zilnic) şi participarea o dată pe săptămână timp de o oră la un grup suport pentru menţinerea aderării la acest proiect. Dieta era alcătuită predominant din fructe, legume, cereale integrale, frunzoase şi produse din soia, cu conţinut scăzut de carbohidraţi simpli şi cu aproximativ 10% calorii din grăsimi. Dieta este intensivă dar savuroasă şi practică. În studii anterioare majoritatea pacienţilor au putut ţine acest regim cel puţin cinci ani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...