Studiu alarmant! Centralele de apartament ne pot imbolnavi de cancer | De aceea au incurajat montarea lor ca sa depopuleze masiv lumea de la bloc!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Distribuie!


Un studiu amplu facut de un grup de cercetatori romani de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, din Cluj-Napoca, arata ca centralele de apartament provoaca boli precum cancerul pulmonar atat vecinilor de deasupra apartamentelor dotate cu asemenea dispozitive, cat si celor care le deţin.

Studiul aprofundat a fost realizat de un grup de cercetatori condus de prof. dr. Gheorghe Benga, seful Catedrei de Biologie Celulara si Moleculara a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, din Cluj-Napoca.


Studiul demonstreaza ca in gazele arse se gasesc hidrocarburi aromatice si produsi cancerigeni la care nu exista concentratie maxima admisa. „Oxizii de azot produsi prin arderea gazului natural in aer si compusii formati ulterior se dizolva in apa rezultata din arderi, formandu-se astfel aerosoli ce sunt purtati pe distante mari. Acestia pot intra in tractul respirator al oamenilor din cladire, producand iritatie si inflamatie, scazand rezistenta impotriva infectiilor si producand exacerbarea astmului si a altor boli pulmonare. Alti compusi din gazele arse, cum sunt formaldehida, funinginea, precum si radonul, sunt cancerigeni, provocand in special cancer pulmonar si mutageni, care au, de asemenea, efecte genotoxice„, se arata în studiul cercetatorilor romani.

Studiu alarmant! Centralele de apartament ne pot imbolnavi de cancer

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...