Stiai de terapia cu pietre PRETIOASE sau SEMI-PRETIOASE?De ce crezi ca elitele lumii sunt disperate dupa ele?

Distribuie!


Natura ne-a binecuvântat cu pietre prețioase sau semi-prețioase formate din cristale minuscule care emit vibrații de energie caracteristice și care deţin puterea de a acționa benefic asupra sănătății noastre. Conform specialiștilor, pietrele vindecătoare oferă o stare de bine atât la nivel fizic, mental, cât și emoțional. Purtate direct pe piele sau montate în bijuterii de aur sau argint, acestea au darul de a influența starea psihică generală, fiecare dintre ele având un efect benefic asupra organismului.  Purificarea cristalelor pentru eficiență maximă Pentru a beneficia, însă, de calitățile terapeutice excepționale ale pietrelor vindecătoare, există o condiție ”sfântă”, care trebuie îndeplinită ori de câte ori achiziționăm un astfel de miracol al naturii: purificarea de energiile negative, care pot subzista în câmpul lor energetic din cauza impregnărilor anterioare. Metode simple de purificare a cristalelor După achiziționare, precum și înainte sau după terapie, pietrele vindecătoare trebuiesc purificate, în scopul reîncărcării lor cu energie pozitivă.

Cele mai simple și eficiente metode pentru purificarea cristalelor sunt: 1. Se lasă piatra (cristalul) la soare, în aer liber, timp de o zi 2. Se lasă în apă curgătoare rece, timp de aproximativ șapte minute 3. Se păstrează în sare neiodată (brută) timp de trei zile, după care se aruncă sarea Pietre Semi-Pretioase Așa au slăbit bunicile noastre! Trebuie doar să beți înainte de mâncare… Așa au slăbit bunicile noastre! Trebuie doar să beți înainte de mâncare… Ai probleme de barbatie? Iata o metoda vicleana de a rezolva problema! Am avut 85 kg! Am slabit 3 kilograme pe zi! Cum? Dupa fiecare masa am… Odată reîncărcate subtil, pietrele necesită o reîncărcare energetică, cea mai bună metodă, în acest caz, fiind soarele, îndeosebi în momentul răsăritului. Așadar, piatra se va lăsa pentru câteva ore în lumina directă a soarelui. Pentru păstrarea energiilor vindecătoare, pietrele și cristalele nu vor fi ținute apropiate și nu vor fi atinse de alte persoane.


Câteva dintre pietrele vindecătoare, disponibile pe piață sunt: Amazonit În mod tradițional, amazonitul era utilizat pentru vindecarea stomacului, rinichilor, splinei, ficatului, colonului, sporind fertilitatea în cazul femeilor care doreau să rămână însărcinate. Acesta oferă încredere și respect de sine, atrăgând norocul și transformând energiile negative în energii pozitive. Jad Din componența jad-ului nu lipsesc calciul, magneziul și fierul, elemente vitale pentru sănătate. Alături de capacitățile extraordinare de întărire a sistemului imunitar, piatra conferă o energie vindecătoare, prezentând efecte benefice în special asupra rinichilor, stimulând eliminarea calculilor renali, precum și detoxifierea. Turmalină Piatra de turmalină oferă efecte extraordinare asupra afecțiunilor respiratorii, prin emiterea ionilor negativi care ajută la detoxifierea organismului și la întărirea sistemului imunitar. Supranumiți ”vitaminele aerului”, ionii încărcați negativ îmbunătățesc circulația sangvină, purifică sângele și curață plămânii. Este recomandată și fumătorilor, pentru a renunța la acest viciu.

Zirconiu Cel mai popular înlocuitor al diamantului, zirconiul, disponibil într-o varietate de culori, este recomandat celor care suferă de insomnii și depresie, fiind indicat și pentru cei care se gândesc să înceapă o cură de dezintoxicare. Terapia cu Pietre Vindecatoare Culoarea pietrei semi-prețioase Experții atrag atenția și asupra culorii pietrei semi-preţioase cu care ne dorim să începem o eventuală terapie de vindecare. Se pare că nuanța joacă un rol dinamic în energia de vindecare a pietrei, jocul de lumină și de culoare stimulând, calmând, purificând sau vindecând. Pietrele roșii (rubinul, coralul, piatra sângelui) sunt recomandate în tratarea afecțiunilor provocate de o circulație deficitară, anemiilor și depresiilor. Pietrele verzi (agata, jaspul, malachitul, smaraldul, turmalina verde) tratează disfuncțiile sistemului nervos  și dețin efect calmant. Pietrele albastre (turcoazul, acvamarinul, safirul, lapis lazuli) sunt recomandate pentru  calmarea, echilibrarea și tratarea afecțiunilor gâtului, inflamațiilor și sângerărilor interne. Pietrele galbene (ambra, topazul, citrinul) tratează afecțiunile stomacului și ficatului, tonificând, în același timp, sistemul nervos. Cum funcționează terapia cu pietre vindecătoare Pentru a beneficia de energia vindecătoare a pietrelor semi-prețioase, se va ține o piatră în mâna stângă și alta în mâna dreaptă, relaxând corpul pentru câteva minute. Pietrele pot fi așezate oriunde pe corp, în locul în care se simte nevoia de a acționa: pe organele bolnave, pe ochi, pe ceafă, etc. Pot fi păstrate în apropierea patului sau chiar sub pernă, în timpul somnului. Este important ca în tot acest timp să vă imaginați că organismul se încarcă de energie, asemenea unei baterii. Le puteți folosi împreună cu alte pietre benefice, purificându-le întotdeauna înainte sau după terapie.


Sursa: http://topremediinaturiste.ro/terapia-cu-pietre-pretioase-sau-semi-pretioase-vindecatoare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...