Statul rus acorda 10.000 de euro mamelor care nasc al doilea copil

Distribuie!


10.000 de euro este suma pe care statul rus o acordă mamelor pentru nașterea celui de al doilea copil dar și pentru fiecare nou-născut ce îi urmează acestuia, informează ziare.com.

Așa se face că Rusia și-a modificat considerabil tendința demografică, astfel natalitatea depășind pentru prima dată din 1991 indicele mortalității. Putin declara acum câțiva ani că politica Rusiei va urmări stoparea declinului demografic și se pare că măsurile luate de acesta in 2013 au reușit acest lucru.


Pentru a obține cei 10.000 de euro fiecare familie este condiționată să cheltuie banii doar în anumite scopuri și anume: îmbunătățirea condițiilor de trai, cumpărarea sau renovarea caselor, educația copilului sau creșterea asigurării de pensii a mamei.

Legea maternală a fost de asemenea schimbată, angajatorii fiind obligați acum să pastreze locul de muncă al mamei încă 3 ani după naștere.


Oficialii ruși susțin că toate aceste decizii legislative au convins multe mămici trecute de 40 de ani să conceapă al doilea copil:”Odată, mamele de 28 de ani intrau în statisticile noastre ca ‘mame târzii’, iar acum multe femei nasc la 42, chiar 45 de ani”

Impresionant speechul lui Putin despre necesitatea famiililor de a avea minim 3 copii in Rusia, cresterea acestora nu in conditii de saracie ci subventionarea familiei la al doilea copil cu suma de 10.000 de euro…sprijinirea fantastica a familiilor numeroase cu 7 pana la 14 copii….Cine intelege germana sau rusa va ramane uimit de programul de populare al Rusiei si de importanta care se acorda familiilor….de cat de ocrotite sunt mamele si de ce crestere de milioane de copii s-a inregistrat anul trecut!!!!

http://activenews.ro/solutia-lui-putin-pentru-o-rusie-mai-numeroasa_1848431.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
Cand cineva iti spune ca e gresit sa spui ca masonii controleaza lumea, intreaba-i de ce titlul de mason vine inaintea titlului de presedinte
VIDEO| Trump explica de ce nu trebuia omorat Saddam Hussein si Gaddafi| Politicienii nostri daca stateau la plaja sau nu faceau nimic, tot era mai bine decat ce au creat in Irak si Libia
Un fost director FACEBOOK și-a dat DEMISIA și S-A RETRAS ÎN PĂDURE trăind ca un pustnic, fiind convins că MAȘINILE vor prelua CONTROLUL asupra lumii
Aici se fabrică pantofi Louis Vuitton în România. Angajaţii au salarii de mizerie
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb!
Lacrimile lui Obama sunt și pentru cele 26.000 de BOMBE aruncate de SUA în 2016? Câte țări au bombardat americanii într-un singur an
Germania anii 70: restrictii de a circula duminica cu masina, autostrazile erau pustii, benzina era rationalizata, nu se vindea la canistra
Mândria aeronauticii româneşti, călcată cu tancul. Istoricul de aviaţie Valeriu Avram spune că a plâns când a văzut cum erau distruse avioanele IAR-93
Tot mai multi oameni vor sa fie suverani in Romania, adica neplatitori de taxe- un sofer din Romania a fost luat cu asalt de politisti deoarece nu avea placute de inmatriculare "legale"
[Video] Cum asfalteaza australienii la foc automat: 4,9 kilometri in doar doua zile
Om de afaceri roman dezvaluie cum statul roman isi bate joc de CUPRUMIN si de CUPRUL tarii
Joseph Pulitzer, jurnalistul născut pe malul Mureşului, care a făcut istorie în Statele Unite

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner