SPUNETI NU ACTA!!!!

Distribuie!

ACTA este un minunat tratat care nu-ti va mai da voie sa faci practic nimic pe internet. In iunie 2012 vom afla daca tratatul se va vota sau nu. Gandindu-se cu evlavie si smerenie la sarmanii actori si cantareti, politicienii au adus la desavarsire acest monument de intelepciune numit ACTA. Au facut acest tratat pentru ca au terminat de prinsi toti infractorii, au eliminat toata contrabanda cu tigari si alcool si au scapat lumea de droguri.


In inteligenta lor foarte bine ascunsa, acesti politicieni ai lumii, ce ne conduc destinele, au hotarat ca internetul este o unealta care uneste prea mult oamenii, care le ofera o libertate prea mare, o unealta care folosita cum trebuie a dus la nenumarate rasturnari de sisteme politice. Astfel, in numele binelui si dreptatii au intocmit faimoasul ACTA. 


Pentru ca noi, oamenii cei rai de pe internet, ascultam muzica si vizionam filme, motiv pentru care saracii actori si cantareti au ajuns la sapa de lemn (iar daca vreodata vor muri de foame, cu siguranta o vor face pentru ca din anul 2009 pana in prezent, la Hollywood s-au facut cele mai proaste filme vreodata, filme cu actori foarte mari insa cu buget extraordinar de mic [cu siguranta stiti cu totii astfel de exemple {va putem demonstra prin comentariile filmelor}]). Sa nu uitam frumoasele slagare cu 3 versuri (si alea playback) si videoclipurile doar cu tute dezbracate. 

DAR, ceea ce nu au spus nimanui, este ca acest tratat iti va ingradi toate drepturile, le va permite sa iti monitorizeze orice miscare facuta pe internet. YouTube si FaceBook vor fi goale precum un supermarket dupa promotia de 5 tigai la 10 lei, iar babele de la bloc vor face iarasi crize pentru ca daca ACTA se voteaza, vor reveni vremurile cand copiii vor juca ascunselea si baba-oarba iar in loc de Messenger vom trimite scrisori prin posta.
Pentru descarcarea unui MP3 cu Michael Jackson poti face 5 ani de inchisoare, insa doctorul care l-a omorat face doar 4 ani de inchisoare. Unde e dreptatea? Chiar suntem toti luati de prosti?


Sursa : 990.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...