SOMATOIDELE- descoperirea stiintifica UIMITOARE care face legatura intre planul fizic-suflet-spirit

Distribuie!


Somatoidele (somatide) sunt microorganisme descoperite in sangele omului de catre Gaston Naessens si sunt considerate cea mai mica particula vie a materiei sau sursa vieţii. Aceste microorganisme au o proprietate unica de polimorfism, lucru care inseamna ca somatoidele isi pot schimba forma in orice alta forma fara diviziune celulara si instantaneu.

Gaston Naessen, nativ francez, a inventat somatoscopul, printr-o mixare a microscopului clasic cu cel electronic. Cu acesta a reusit sa vada mostre de sange proaspă, viu, intr-o alta lumina (ultravioleta), observand ca sangele uman are in componenta sa pe langa globule rosii si globule albe si aceste mici particule (microorganisme) denumite somatoide de dimensiuni de pana la 50-100 de ori mai mici decat globulele.

Aceste somatoide pot lua diferite aspecte (polimorfism) in numar maxim de 16 (spor, bacterie, bacil, bastonas, etc) din cate a observat Gaston Naessens in lungile sale cercetari de peste 30 de ani. La oamenii sanatosi se pot observa aceste somatoide in primele sale 4 forme, iar la oamenii bolnavi se pot vedea toate cele 16 forme in care se poate transforma de-a lungul ciclului somatidian. Bazandu-se pe aceasta informatie Gaston Naessens a intreprins studii prin care reusea saprezica aparitia unor boli cu pana la 2 ani inainte.


Somatoide somatideCand boala s-a instalat deja in organism se poate administra asa numitul 714-X (714X), care este un medicament ce contine azot, saruri de amoniu, clorura de sodiu si etanol si 94% apa, care se administreaza direct in limfa, nu are efecte secundare si ajuta la imbunatatirea starii de sanatate, revine pofta de mâncare şi energia pe care am pierdut-o.

Alt lucru interesant este ca nu se stie ce parte a corpului le produce sau de unde provin, dar se stie ca nu pot fi distruse nici pe cale chimica nici fizica, sunt considerate nemuritoare. Aceste somatoide par a fi responsabile de procesele de vindecare, propunandu-se deja metode de stimulare a numarului lor ca alternativa pentru vindecarea cancerului. Tot acestea suntresponsabile si de putrezirea cadavrelor, deoarece somatoidele se transforma in bacterii care produc procesul de putrezire. La terminarea stagiului,somatidele se desprind de corpul fizic sub forma de luminaDupă ce şi-a terminat lucrul bacteria redevine somatidă şi se reîntoarce în natură. Somatida este un condensator de energie. Ea condensează energia cosmică şi o transmite materiei. Acest lucru extraordinar a impins oamenii de stiinta sa emita ipoteza ca somatoidele ar putea fi sufletul, ele constand in puntea intre planul fizic, suflet si spirit.


Factori care pot influenta starea de sanatate si sistemul imunitar:

  1. Expunerea repetata la produse toxice (alimentare, farmaceutice, industriale, etc), radiatii.
  2. Traume fizice (contuzii, fracturi, luxatii, arsuri, etc)
  3. Traume psihice neasteptate (decesele unor apropiati, divort, despartiri)
  4. Traume psihice persistente (victimizare, depresii, sentiment de neajutorare)
  5. Gandurile si credintele noastre

Factori care pot ameliora si imbunatatii starea noastra de sanatate:

  1. Alimentatie naturala echilibrata
  2. Pregatire teoretica pe domenii cum ar fi dezvoltarea personala sau spirituala
  3. Principii corecte de viata bazate pe sinceritate, respect si adevar
  4. Sport sau miscare impreuna cu observarea si reglarea respiratiei
  5. Constientizarea oricaror activitati zilnice incepand de la mancat, pana la munca

Suntem capabili să corectăm cauzele bolii noastre şi prin urmare ne putem vindeca

 
Cei capabili de autovindecare si mai ales constienti de Sine, de care este rostul Omului pe pamant si care este relatia lui cu sanatatea ne îndeamnă să fim conştienţi, să părăsim fotoliul de spectator pasiv, de victimă, să devenim responsabili de propriul destin. 
Pentru aceasta, trebuie percepem realitatea şi să intrăm în contact cu vocea noastră interioară. Pentru asta trebuie să fie linişte, să închidem radioul şi televizorul, să renunţăm la zgomot pentru câteva zile, să ne regăsim pe noi înşine, să fim atenţi şi să ascultăm. Va apare adevărata informaţie. Se va face lumină asupra realităţii, asupra a ceea ce nu ne convine, asupra a ceea ce ne dorim şi asupra fricilor noastre.
Ceea ce nu ne convine si ceea ce ne dorim provin din identitatea noastra, din jocul de rol pe care il alegem clipa de clipa; avem posibilitatea să ne cunoaștem și să ne eliberam de toate fricile și traumele emoționale, ceea ce conduce automat la o stare de sănătate perfectă, însă sănătatea nu este un scop ci un mijloc pentru a pătrunde în profunzimile fiintei noastre și a ne Autorevela Adevarul despre Cel Ce Sunt.
În baza Legii Rezonanței Vibraționale atragem spre noi ceea ce suntem nu ceea ce ne dorim, așa că dacă nu ne place ce suntem și am atras în viața noastră să înțelegem că prețul plătit pe ceea ce Suntem și nu ne place a fost însăși viața noastră de până acum. 
Un exercițiu propus de marile tradiții ale umanității celor care vor să se descopere cu Adevărat pe ei înșiși este frecventarea înțelepților și sfinților, a locurilor unde memoria lor este prezentă spre a te inspira din comportamentul, din atitudinea acelora care încarnează adevărata noastră natură, care manifestă ceea ce are omul mai divin și mai uman, pe cei a căror adevăr, frumos și bine fac semn către Dumnezeul uitat care stă în noi… Nu degeaba se spune că Omul sfințește locul și Cunoaște-te pe Tine Însuți și vei Cunoaște Natura și Zeii.
Când devenim conștienți de felul în care funcționează comunitatea de celule care alcătuiește corpul nostru cu toate organele și funcțiile sale, cu toate corelațiile și legăturile lui nevăzute dar detectabile cu aparatura de detecție de biocâmpuri putem să ne reprogramăm vibrația, să facem alegeri noi pentru ca știm ”Cine suntem” și vom alege de-a ce să ne mai jucăm în Viață, nu mai luăm viața prea în serios ci o transformăm într-un ”Joc Cosmic” unde realitatea se mulează după conștiența cu care facem alegeri și perseverența cu care ne urmarim visele.
Programarea neuro-lingvistică este traducerea în limbajele pe care le înțelege corpul nostru a mesajelor pe care vrem să ni le transmitem. Felul în care atitudinile noastre fac ca noi să avem ceea ce ne dorim este bazat pe o tehnologie simpla, are ca esență Legea Atracției, adică acolo unde este atenția ta este și energia ta este și viața ta, așa că atenție la ceea ce se afla în câmpul atenției voastre cel mai mult pentru ca asta sunteți. Exteriorul este oglinda interiorului, tot ceea ce vedem, auzim, simțim, de fapt tot ceea ce percepem este EU, noi înșine – dar în 99% din situații suntem inconștienți că situația ESTE așa și credem că ce percepem este în exterior; nu ne dăm seama că așa cum am fost dresați de mici să vedem lumea este modul defect în care cei din jur își trăiesc viața și sunt bolnavi și nefericiți.
   
Realitatea provoacă frica şi noi nu vrem să-i facem faţă. Trebuie să identificăm frica, să îi spunem pe nume şi să râdem de faptul că o iluzie precum frica ne poate paraliza. Odată identificată o putem înfrunta.
 
În această situaţie se pune următoarea întrebare:
– mă voi supune fricii mele, o voi lăsa să îmi conducă viaţa, sau  voi deveni suveran al vieţii mele? 
Jocul de a ne programa viața este extrem de simplu, însă este nevoie de a găsi curajul de a fi sinceri cu noi înșine, nu cu ceilalți, cu noi, cu fricile, fanteziile, pasiunile, traumele și rănile noastre pentru a ne vindeca de ele, pentru a experimenta ceea ce ne dorim cu adevărat să  experimentăm cât suntem în Viață, sau cât Viața Este în Noi.

surse: autovindecarea.blogspot.ro, astafac.eu, youtube

 

Somatoidele- Puntea dintre planul fizic, suflet si spirit

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...