Șoarecii hrăniți cu alimente procesate sunt mai vulnerabili la gripă decât cei hrăniți cu cereale

Distribuie!


O echipă de cercetători de la Universitatea din Sydney, Australia, care lucrează cu un coleg de la Școala de Medicină a Universității Shenzhen, din China, a descoperit că șoarecii hrăniți cu alimente procesate au șanse mai mici de a supraviețui unei infecții gripale decât cei hrăniți cu alimente pe bază de cereale.

În ultimii ani, cercetătorii medicali au raportat dovezi că dieta are un rol mai important decât se credea în recuperarea de după boală. Noua lucrare a fost publicată în Cell Reports.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...