SNOWDEN: „Cand spui ca nu ai nimic de ascuns spui de fapt ca nu iti pasa drepturile tale”.

Distribuie!


Fostul consultant NSA Edward Snowden a avertizat ca serviciile online ale momentului sunt cele mai periculoase privind confidentialitatea datelor.

El a adaugat faptul ca oamenii ar trebui sa foloseasca servicii online securizate si sa renunte la acelea care sunt „ostile intimitatii”.


Fostul consultant NSA Edward Snowden a declarat ca cele mai populare servicii online ale momentului sunt cele mai periculoase in ceea ce priveste confidentialitatea datelor. El a adaugat faptul ca oamenii ar trebui sa foloseasca servicii online securizate si sa renunte la acelea care sunt „ostile intimitatii”. Snowden a dat drept exemplu DropBox, care nu suporta criptarea informatiilor, si a recomandat folosirea serviciului SpiderOak.

Cei de la Dropbox au raspuns la aceste critici.


„Toate fisierele trimise si primite prin Dropbox sunt criptate pe drumul dintre utilizator si serverele noastre”, a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Insa Snowden sustine ca diferenta dintre Dropbox si SpiderOak este ca cel de-al doilea serviciu cripteaza datele in timp ce acestea sunt pe computer si nu doar cand sunt in tranzit.

In ceea ce-i priveste pe utilizatorii care sustin ca nu au de ce sa-si faca probleme deoarece nu au nimic de ascuns, Snowden a spus:

„Cand spui ca nu ai nimic de ascuns spui de fapt ca nu iti pasa drepturile tale”.

http://caplimpede.ro/avertismentul-fostului-consultant-nsa-dezinstalati-va-aceasta-aplicatie/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...