Secui din Covasna: Cei din Ungaria să ne lase pe noi în pace, să rămână în casa lor

Distribuie!

Bidiga Iosif, secui din judeţul Covasna, a comentat, la JOCURI DE PUTERE, protestele de luni din Târgu Mureş. “Pe mine nu mă interesează autonomia şi steagul secuiesc”, a spus Bidiga Iosif.

Secui din Covasna: "Cei din Ungaria să ne lase pe noi în pace, să rămână în casa lor"

Secui din Covasna: “Cei din Ungaria să ne lase pe noi în pace, să rămână în casa lor”

“Pe mine nu mă interesează autonomia şi steagul secuiesc. Am trăit şi fără autonomie până acum. Mă interesează un singur lucru: vreau să trăiesc într-un stat de drept în care legile, constituţia şi drepturile fundamentale ale omului sunt respectate. Ne intersează soarta tineretului, copiilor mei. Ce va fi cu această ţară? Indiferent ce limbă vorbeşte, ce culoare ai”, a spus Bidiga.


“Ar fi bine, după părerea mea, ca cei din Ungaria să rămână acasă, în casa lor. Să ne lase pe noi în pace. Noi, maghiarii şi românii din România, trebuie să rezolvăm problemele noastre. Ei vor altfel, dar pe noi nu ne interesează”, a mai declarat Bidiga.

Bidiga a spus că nu a participat la proteste: “Eu nu mă duc că nu sunt nici copilul UDMR, nici sluga UDMR. Nu execut ordinul UDMR”.


http://www.realitatea.net/secui-din-covasna-cei-din-ungaria-sa-ne-lase-pe-noi-in-pace-sa-ramana-in-casa-lor_1396451.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...