Secretul neştiut al femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă! Vedeta a făcut dezvăluiri complete. Rutina care a ajutat-o să nu îmbătrânească

Distribuie!


Secretul neştiut al femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă! Vedeta a făcut dezvăluiri complete. Rutina care a ajutat-o să nu îmbătrânească pe fosta mare sportivă. Aceasta s-a decis să spună totul.

Femeia celebră de 73 de ani care arată ca o adolescentă nu se dezminte. De 30 de ani face acelaşi lucru şi se vede. Se menţine tânără.


Secretul neştiut al femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă!

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă iese la rampă. Fosta patinatoare, Vera Wang, are mai multe obiceiuri pe care le respectă cu stricteţe. Creatoarea de modă se menţine într-o formă fabuloasă, chiar și la 73 de ani. Unul dintre ele este să bea un pahar de vodcă, în fiecare seară, în jurul orei 7. Totuşi, acest lucru medicii nu îl recomandă.

”Unul dintre lucrurile pe care lumea știe că îmi place să le fac este să beau un pahar cu vodcă, în jurul orei 7 seara. Fac asta de 30 de ani.


Nimeni nu mă crede, dar munca te menține tânăr. Îți menține mintea tânără și asta are o influență și asupra corpului tău”, a spus Wang, conform people.com.

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume. Viaţa fostei patinatoare s-a schimbat total la 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă. Totul a pornit de când s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”, a mai spus Vera.

Secretul neştiut al femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă! Vedeta a făcut dezvăluiri complete. Rutina care a ajutat-o să nu îmbătrânească / Foto

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...