Secretele țigărilor: conțin o substanță ce se găsește în urină

Distribuie!


Istoria neștiută, plină de curiozități și lucruri care, în zilele noastre, nici măcar nu ne-ar trece prin cap este acum adusă la lumină de La începutul anilor ‘50, brandul Kent folosea în filtru crocidolit, o cunoscută substanță cancerigenă. Aproximativ 20% din conținutul unei țigări este alcătuit din zahăr, însă nu toți cei care suferă de diabet cunosc acest lucru. Fumatul este ultimul drog care poate fi achiziționat legal și care implică o metodă unică de „administrare”.

Țigările light sunt produse prin combinarea tutunului cu CO2 și supraîncălzite până când tutunul își mărește volumul într-un mod asemănător cu spuma expandată.


Conținutul țigărilor este format din arsenic, formaldehidă, plumb, oxid de nitrogen, monoxid de carbon, amoniac, plus alți 43 de agenți cancerigeni cunoscuti.

Ureea, o substanță care se găsește în urină, este folosită pentru a adăuga un plus de savoare țigărilor. Și cu toate acestea, țigările sunt cele mai vândute produse de pe planetă, cu aproximativ 1 trilion de un unități anual.


– See more at: http://www.dcnews.ro/secretele-tigarilor-contin-o-substanta-ce-se-gaseste-in-urina_305054.html#sthash.zqiy9rU3.gvu6F9qg.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...