Salvatorii au găsit un băiat pierdut în pădure, copilul susține că a fost ajutat să supraviețuiască de un urs

Distribuie!


În orașul american Ernool, Carolina de Nord, un copil a fost pierdut.

Casey Hathaway, în vârstă de trei ani, s-a dus să se joace cu prietenii și nu s-a întors acasă. Afară temperatura era sub zero, iar bebelușul nu era îmbrăcat pentru vreme.


Imediat a fost lansată o operațiune de căutare. Au fost implicate elicoptere, drone, câini și scafandri. În plus, voluntari au lucrat în pădure, pieptănând-o pas cu pas.

A doua zi vremea s-a înrăutățit, a început să plouă, vânt rece și, pe deasupra, temperatura aerului a scăzut brusc. Salvatorii le-au cerut voluntarilor să nu mai caute pentru propria lor siguranță.


Spre seară, poliția a auzit în sfârșit plânsul copilului. Băiatul a fost găsit pe o mică insulă într-un tufiș spinos, era foarte frig și umed, dar sănătos și sigur cu excepția câtorva abraziuni.

Puștiul le-a explicat salvatorilor că are un prieten în pădure care l-a ajutat și l-a încălzit. A spus că a petrecut tot acest timp cu un urs, cu care s-a împrietenit. Apoi a cerut să bea apă și a vrut neapărat să se întoarcă la mama lui. Casey i-a spus această poveste mătușii sale.

„Domnul i-a trimis un prieten să aibă grijă de el. Se întâmplă miracole”, a spus ea.

După cum a spus mai târziu șeriful Chip Hughes, salvatorii au trebuit să-și croiască drum spre copil prin apă înghețată, unde bărbaților adulți le ajungea apa pana la piept.

Inaltimea băiatului este de doar aproximativ un metru, cum a reușit să ajungă el însuși pe insulă este un mister.

Este demn de remarcat faptul că urșii negri, sau baribali, sunt foarte des întâlniți în America de Nord. Un mascul adult poate avea aproximativ doi metri înălțime și cântărește aproximativ 360 de kilograme.

Acest tip de urși atacă foarte rar oamenii, ei preferă să-i evite.

https://lifeiscoolj.vercel.app/posts/salvatorii-au-gasit-un-baiat-pierdut-in-padure-copilul-sustine-ca-a-fost-ajutat-sa-supravietuiasca-de-un-urs/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...