Cercetatori rusi au reusit sa gaseasca un tratament care permite oamenilor sa traiasca pana la 120 de ani!

Pastile
Distribuie!


Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova testeaza pe caini, pesti, soareci si sobolani o pastila care contine un nou tip de antioxidant, despre care spun ca ar influenta mitocondriile, componente ale celulelor responsabile cu producerea de energie si care sunt implicate in procesul de imbatranire.

Potrivit lui Maxim Skulacev, in urma testelor pe animale, cercetatorii au observat ca multe dintre bolile legate de imbatranire s-au dezvoltat mult mai incet.


„Mitocondriile sunt implicate in producerea atacului de cord, in aparitia bolilor Alzheimer si Parkinson”, a spus Skulacev.

Cercetatorii rusi nu au reusit sa determine cresterea semnificativa a duratei de viata a animalelor folosite in timpul experimentelor, dar au obtinut amanarea instalarii procesului de imbatranire.

O tinta realista este de a prelungi durata de viata a omului pana la 120 de ani, tratamentele antiimbatranire fiind „tehnic posibile”, potrivit savantului rus.


„Nu cred ca vom reusi sa traim pana la 800 de ani. Cel mai probabil, vor aparea boli noi, sa spunem boli tipice pentru persoanele in varsta de 120 de ani. Asa s-a intamplat cu cancerul, care era o boala foarte rara in antichitate, cand oamenii mureau tineri”, a mai spus Skulacev.

„Daca se va dovedi ca bolile se vor dezvolta mai incet, ideea noastra de a lupta contra imbatranirii prin intermediul mitocondriilor este corecta. Va fi posibil sa amanam batranetea”, a declarat Maxim Skulacev, care lucreaza la perfectionarea acestui tratament de zeci de ani.

Sursa: mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Citiți și...

DISTRUGEREA CAP-URILOR SI A IAS-URILOR EGALEAZA CELE DOUA RAZBOAIE MONDIALE!
Cum să gândești mic pentru a rezolva probleme mari
Cum sa iti cureti corect urechea! Vei ramane uimit de eficienta acestei metode!
Marele Râu Creat de Om, cel mai mare proiect de irigații din lume- in 2011 a fost bombardat de NATO de ciudă
Prof. Dr. Leon Danaila| Raspuns la fotografia din metrou: folosesc metroul pentru intretinerea sanatatii, le recomand si pacientilor mei sa lupte impotriva sedentarismului
Zapada proaspata absoarbe sunetul, scazand zgomotul ambiental, pentru ca intre fulgii de zapada se stocheaza aer, care atenueaza vibratia. De aceea este atat de liniste cand ninge.
Ideea unui român ca să scape de facturile la energie. Acum stă cu becurile aprinse: "Nu le sting, şi așa nu plătesc"
Tesla: Toti oamenii pretutindeni ar trebui sa aibe curent gratis. Energia electrica este prezenta peste tot in cantitati nelimitate si ar putea conduce masinariile lumii fara carbune, ulei sau gaz!!!
Distribuiţi să vadă toţi primarii! Oraşul din România care îşi produce singur, din gunoi, curentul electric
Templul de la Baalbek – cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Revolta unui renumit chirurg clujean, singurul din România care operează metastaze pulmonare. Ce i-a scris ministrului Sănătăţii
Civilizatia Harappa- acum 4500 de ani aveau toalete si apa curenta in casa

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...