S-a descoperit decretul de acuzare al lui Iisus

Distribuie!


Istoricii si arheologii continua sa descopere evidente, care confirma veridicitatea Biliei, dupa 2000 de ani de incercari de ascundere a adevarului. Una dintre cele mai noi descoperiri s-a intamplat in urma achizitiei de catre casa Tyndale a unei copii a Talmudului de la Munchen.

Talmudul evreiesc, numit si Shas, este o colectie de scrieri rabinice, ce dateaza din anul 200-500 AD. In ebraica si in aramaica Talmudul cuprinde o intreaga gama de scrieri, incluzand istoria evreirilor si comentarii si opinii despre Lege.


Recenta descoperire furnizeaza dovezi in plus istorice a crucificarii lui Iisus ( desi credinta Talmudica nu doreste  sa il recunoasca pe Iisus). Extrasul de mai jos contine ceea ce cred scolarii a fi un extras din acuzarea Sanhedrinica a lui Iisus Christos, care intr-un mod defaimator il numeste pe Iisus, Yeshu in loc de numele sau complet Yeshua.

“In seara pastelui evreiesc ( passover) l-au crucificat pe Iisus nazareteanul. Si acuzatorul s-a dus in fata lui , 40 de zile spunand: Iisus nazareteanul va fi scos afara si se vor arunca cu pietre in el pentru vrajitorie, pentru ca a deviat si ispitit Israelul. Oricine stie ceva in apararea lui, trebuie sa vina si sa declare in ceea ce il priveste. Insa nimeni nu a venit in apararea lui, astfel ca l-au crucificat in seara pastelui.”

 

1

1

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...