Rugaciunea – un miracol care iti poate schimba viata in bine oricand

Distribuie!


‘Rugaciunea iti poate schimba viata oricand, oriunde, la orice varsta. Te poate vindeca de boli, iti poate reinnoi mintea si corpul, iti poate calma furtunile din viata de zi cu zi.’

 

 

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal 
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com


Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de “paranormal”.


Stim sa ne rugam?

“Rugaciunea iti poate schimba viata oricand, oriunde, la orice varsta. Te poate vindeca de boli, iti poate reinnoi mintea si corpul, iti poate calma furtunile din viata de zi cu zi.”

Citeste si:

Dumnezeu aude si raspunde la rugaciune. Una dintre binecuvantarile de credinta in Dumnezeu este asigurarea ca Dumnezeu aude si raspunde la rugaciune, dar uneori, nu reusim sa experimentam si siguranta raspunsului. Ar putea fi faptul ca nu avem nici o asteptare reala sau neincrederea ca Dumnezeu aude sau raspunde la rugaciune?! Poate ca unii se identifica cu omul care asociaza rugaciunea unui joc de noroc- joc, daca nu castig, oricum n-am pierdut mare lucru!

Poate ar trebui sa ne punem intrebarea: “De ce ma rog?” Este un fel de hobby, o activitate optionala sau ar trebui sa fie un ingredient important al vietii noastre de zi cu zi? Este convingerea mea ca am fost creat de Dumnezeu pentru a fi parte din El. Noi nu stim intotdeauna ce este viata, cum am putea sti ce este Dumnezeu ? O persoana care nu se roaga niciodata nu poate sti multe despre Dumnezeu. Numai persoana care se roaga il poate cunoaste pe Dumnezeu. Acesta este cel mai puternic motiv pentru a se ruga.Exista oameni care simt nevoia sa se roage, dar nu o fac din diverse motive. Puteti invata tehnicile de a juca tenis prin studierea unei carti despre tenisl, dar niciodata nu veti invata sa jucati pana cand nu veti lua o minge si o racheta si veti cobori pe teren sa faceti o incercare.

Rugaciunea poate fi in cuvinte, ganduri sau imagini. Rugaciunea poate exprima sentimentul de inspiratie, devotament si afirmare. Rugaciunile noastre sunt de comunicare cu Dumnezeu, dar, de asemenea, rugaciunile sunt strans asociate cu autosugestia. Experimentele Dr. Byrd arata ca rugaciunea are elemente care trec dincolo de autosugestie. Rugaciunile pentru vindecare pot crea o atitudine pozitiva caz in care vindecarea are loc mult mai facil.Acest lucru este valabil indiferent daca rugaciunea este pentru tine sau pentru altii. O rugaciune pe care eu o spun adesea, chiar in timp ce conduc este urmatoarea: “dragostea Lui Dumnezeu, bucuria, pacea, sanatatea se simt in corpul meu, mintea si spiritul meu.”

http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/14531/rugaciunea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...