Romanii OBLIGATORIU la CONTROL la medic. Altfel SANCTIUNI DURE. Pentru ca sunt DISPERATI sa initializeze DOSARUL ELECTRONIC la cat mai multi, cat mai repede …

Distribuie!


Va dati seama ca statul are de gand sa inceapa programul de monitorizare, depopulare si pregatire a cipurilor  prin acest demers, deoarece daca statului i-ar  fi pasat de poporul roman, ar fi investit mai mult in spitale, medici, in mancare naturala produsa la noi la tara si in eliminarea supermarketurilor si a companiilor farmaceutice straine.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat în emisiunea “Dupa 20 de ani”, difuzată, duminică, la PRO TV, că românii care nu vor merge la medic măcar o dată la trei ani vor fi sancţionaţi.


“Asta nu este reglată încă, dar avem în intenţie în momentul de faţă, şi e prima oară când o spun, ne gândim căpersoanele care nu merg o dată la trei ani la medicul de familie sau nu îşi fac un set de analize complet, să introducem sancţiuni. Ştiu că este cel mai nepopular lucru pe care îl spun în momentul de faţă, dar pentru sistemul sanitar va însemna foarte mult în sensul prevenţiei, în sensul gestiunii corecte a unui caz, în momentul în care îl gaseşti”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

“Nu vreau încă sa pronunţ sancţiunile, vor fi sancţiuni destul de dure, dar nu trebuie să ne gândim domne’ dacă nu se prezintă. Nu. Toată lumea trebuie să ştie că trebuie să mergi minim o dată la 3 ani ca sa-ţi faci o investigaţie completă: analize plus consult la medicul de familie” – a mai spus ministrul Sănatăţii.

Comentariu saccsiv:

Anul trecut ni s-a zis:

Medicii de familie şi unităţile sanitare vor avea obligaţia de a deschide, din iunie, un dosar electronic pentru fiecare pacient, în care să fie trecut istoricul medical al acestuia, util la urgenţe. Cei care refuză să folosească dosarul vor putea primi sancţiuni, de la avertisment până la amenzi.

Iniţializarea dosarului se face cu ocazia unui prim consult. Dosarul electronic de sănătate va conţine toate informaţiile medicale care, în mod normal, sunt în fişele de observaţie, foile de observaţie şi registrele de consultaţii ale pacienţilor.

Cititi va rog mai multe la:
https://saccsiv.wordpress.com/…/obligatoriu-iata-ce-putem-…/

Si evident, pentru aceasta aveau nevoie de:
https://saccsiv.wordpress.com/…/pute-rau-consult-medical-o…/

De asta ni s-a zis tot anul trecut. Printre intrebari si: “V-ati simtit trist, demoralizat, neajutorat? V-ati pierdut interesul pentru activitatile din ultima luna?“. Un raspuns afirmativ la ambele intrebari indica insa un risc inalt de depresie si impune trimiterea la un consult psihiatric …

Si iata ca anul asta ni se readuce aminte.

sursa: https://saccsiv.wordpress.com/…/romanii-obligatoriu-la-con…/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...