Români lăsați să ardă pe străzile din Paris. imagini dure care pot afecta emoțional – VIDEO | te duci sa muncesti pe dincolo si te nenorocesc musulmanii

Distribuie!

La câteva zile după ce un restaurant românesc a fost atacat de teroriști la Paris, un român a postat imagini tulburătoare cu româncele stropite cu benzină și incendiate.


Atentatul din Aubervilliers ( Seine Saint Denis) este primul care a vizat exclusiv o locație românească. E vorba de restaurantul Transilvania din capitala Franței. Atacatorii (despre care anchetatorii spun că sunt trei arabi, unul fiind deja prins) au aruncat cu grenade lacrimogene în local. În confuzia creată, au turnat benzină pe barmanițe (o româncă și o moldoveancă) și le-au dat foc. Inițial s-a crezut că e vorba de o reglare de conturi mafiotă, dar datele strânse în ultima săptămână conduc spre altă concluzie.


Ieșite din locație, cele două s-au zbătut pe trotuar până să intervină cineva să le ajute. Una dintre victime (au fost 12 răniți, trei fiind români) este Lidia, o tânără în vârstă de 23 de ani, din localitatea bistrițeană  Rodna. Starea sa de sănătate e foarte gravă. Imaginile au fost postate pe ziarul reporteronline.net.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...