Rezerviștii români, luaţi în evidenţă! Un tânăr a primit solicitarea de a se prezenta la Centrul Militar Zonal

Distribuie!


Președinții Ucrainei, Petro Poroșenko, Rusiei, Vladimir Putin, Franței, Francois Hollande, și cancelarul german Angela Merkel au ajuns la un acord privind încetarea focului în estul Ucrainei, după 14 ore de negocieri. Acordul va intra în vigoare pe 15 februarie. Conflictul din Ucraina i-a pus în gardă şi pe oficialii români.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele


Pentru a avea o evidenţă a rezerviştilor români, în aceste zile are loc o verificare. Galice Aurelian a fost înştiinţat să se prezinte astăzi, 12 februarie, la Centrul Militar Zonal din Bucureşti cu o serie de acte pentru a fi luat în evidenţă. „Nu mă tem câtuşi de „putin””, a scris acesta pe contul de Facebook. Structura care a emis ordinul de chemare este Centrul Militar Zonal,  care ar trebui să aibă o evidență clară a rezerviștilor din Bucureşti.

În primăvara anului trecut, în Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toţi tinerii sunt obligaţi să-l deţină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligaţi să îndeplinească serviciul militar toţi bărbaţii apţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.


12

 

http://activenews.ro/rezervistii-romani-mobilizati-un-tanar-primit-solicitarea-de-se-prezenta-la-centrul-militar-zonal-mai-cunoasteti-cazuri_1885340.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...