Programul HAARP si manipularea vremii

Distribuie!


Razboiul climatic este astazi o realitate. Avansate in acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (mostenire de la fosta URSS), China, India si alte cateva state. Deoarece insa experientele in domeniul razboiului climatic lovesc, in prezent, zone intinse ale planetei, aceste experiente sunt tinute departe de mass-media si de opinia publica.
In 1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate, si consta intr-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizeaza „controlul modificarilor din ionosfera”, care afecteaza ulterior grav atmosfera si scoarta terestra. „HAARP este conceput ca sa induca modificari mici de temperatura in ionosfera, ale caror rezultate si influenta pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP” se declara nonsalant pe site-ul HAARP. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explica: „HAARP este, in realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afecteaza diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pamant din ionosfera si penetreaza totul pe scoarta – viu sau mort – generand fenomene absolut devastatoare”. Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric: „HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global”. Chiar documentele Pentagonului sugereaza ca scopul HAARP este „exploatarea ionosferei in scopurile Departamentului Apararii”. In acest scop, pe langa experimente de modificari climaterice, HAARP a realizat, chiar in SUA, „pene totale de curent”, intreruperea curentului pe regiuni intregi, suspendarea comunicatiilor etc, fara sa fie tras la raspundere, datorita secretizarii totale a operatiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimenteaza manipularea acoperita a schimbarilor climatice, uriase explozii in scoarta terestra declansatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni intinse ale Terrei. Sa reamintim ca, deloc intamplator, Administratia Bush a refuzat permanent sa semneze „Acordul de la Kyoto”, privind combaterea incalzirii generale a temperaturii pe Terra.
HAARP contra tarilor de pe „axa raului”
Ceea ce mass-media a trecut sub tacere sunt schimbarile dramatice si neobisnuite din ultimii ani, care au intervenit in tari considerate de Administratia Bush ca fiind pe axa raului. In Coreea de Nord, s-au consemnat o succesiune de stari de seceta, urmate de mari inundatii. Rezultatul: intregul sistem agricol al tarii a fost distrus, iar Coreea de Nord a fost nevoita sa recurga la masive importuri de alimente, pentru a preveni foametea. In Cuba, modelul a fost similar – secete cumplite, urmate apoi de inundatii devastatoare – cu aceleasi rezultate: importul de alimente sau foametea. In Iran, Irak si Siria am asistat la o seceta prelungita, incepand din 1999. In Afganistan, patru ani de seceta au premers invazia americana din 2001, distrugand total economia rurala si aducand o foamete cumplita.

Tehnicile de modificare a vremii pot destabiliza puternic economia unor tari, le pot afecta grav ecosistemul si pot produce maladii in masa. Aceste state vor fi astfel silite sa solicite „ajutor international”. Cum este, de pilda, cel acordat de Armata SUA in zona Oceanului Indian, permitand astfel americanilor sa ocupe zone strategice, sub pretexte „umanitare”. De notat aici ca India (putere nucleara) a refuzat politicos „ajutorul”, declarand ca are toate resursele necesare gestionarii situatiei!


HAARP in date si cifre
intr-o zona arctica aflata la 320 de km est de orasul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmitator proiectat sa trimita mai mult de 3000 megawati in straturile superioare ale atmosferei. Acesta este proiectul HAARP, si a costat SUA peste 30 de milioane de dolari. Scopul? „Pentru a studia variatiile complexe din ionosfera Alaskai” conform Marinei si Fortelor Aeriene SUA. La care Pentagonul adauga: „si pentru a dezvolta noi tehnologii de comunicatie si supraveghere care vor permite armatei sa trimita semnale spre submarinele nucleare si spre bazele militare din subsol”.

Complexul HAARP este situat intr-o regiune izolata langa oraselul Gakona din Alaska. In 1997 a intrat in functiune intregul complex format din 180 de turnuri inalte de 21 de metri formand o arie de transmitatoare capabile sa trimita unde radio de 2,5 – 10 MHz cu o putere de peste 3 gigawati. Organizatia Natiunilor Unite este apendicele SUA
In ciuda multiplelor cercetari stiintifice care s-au realizat in domeniu, ONU nu a avut niciodata pe agenda sa de discutii problema manipularilor climatice in scopuri militare. Subiecte ca „razboi climatic” sau „tehnici de modificare a mediului” nu au fost amintite nici de catre delegatiile oficiale si nici de catre grupurile de actiune in domeniul mediului care au participat la Conferinta de la Haga despre Schimbarile Climatice din noiembrie 2000. Se pare ca, in aceasta directie, ONU si celelalte organizatii cu nume pompoase nu sunt decat niste apendice ale concernului militaro-industrial mondial.


Cercetatorul de renume mondial dr. Rosalie Bertell confirma ca „oamenii de stiinta din armata SUA lucreaza in prezent la realizarea de sisteme climatice folosite ca arme de razboi. Metodele includ crearea si dezvoltarea de furtuni puternice si directionarea evaporarii apei in atmosfera Pamantului pentru a produce inundatii directionate.”

Francmasonul Zbigniew Brzezinski „vedea” deja din 1970 (asa cum declara in cartea sa „intre doua epoci”): „Tehnologia va pune la dispozitia conducatorilor lumii anumite tehnici pentru declansarea unui razboi secret… Tehnici de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce indelungi perioade de seceta sau furtuni puternice.” Nu mai este un secret pentru nimeni ca asemenea „calitati” de prezicere a viitorului nu sunt din domeniul paranormalului: este vorba doar de infaptuirea acestor „preziceri” care sunt puse la cale chiar de marii maestri masoni cu ajutorul oligrahiei militaro-industriale mondiale.

Dezinformare si manipulare
Desi HAARP este prezentat opiniei publice ca un simplu „program de cercetare academica”, conform afirmatiilor oficiale, dr. Rosalie Bertell subliniaza ca, in plus fata de manipularea vremii, HAARP se mai foloseste si la altceva. „Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasa frecventa care au insa o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gandire si a celor emotionale ale oamenilor aflati in zona tinta, dar si influentarea dramatica a miscarilor plaailor tectonice” care ar duce la cutremure artificiale. Marc Filterman, fost ofiter in armata franceza, subliniaza cateva tipuri de „arme neconventionale” care utilizeaza unde electromagnetice radio. El se refera la „razboiul climatic”, indicand ca atat SUA cat si URSS deja ajunsesera in 1980 la rezultate remarcabile in „provocarea schimbarilor bruste de vreme (uragane, seceta). „Aceste tehnologii fac posibila „declansarea unor perturbari atmosferice folosind semnale radar de foarte joasa frecventa (ELF)”.

Cercetatorul dr. Nicholas Begich, care este o personalitate activa in campania publica impotriva HAARP, descrie HAARP ca fiind „o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice care ridica zone largi din ionosfera (stratul cel mai inalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio si „fierberea” acestor zone. Semnalele electromagnetice sunt apoi reflectate inapoi spre sol si penetreaza totul – viu sau mort.”

Dr. Rosalie Bertell portretizeaza HAARP ca fiind un „incalzitor gigantic care produce disfunctionalitati majore in ionosfera, creind nu numai adevarate „gauri” in stratul de ozon, dar chiar rupturi de foarte lunga durata in stratul protector – care in mod normal opreste radiatia cosmica, nociva pentru orice forma de viata.” Un lucru este sigur : ne aflam intr-un ocean de frecvente…

Almeea.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...