Prof. univ. dr. Pavel Chirilă: Cum vrea UE să ne interzică plantele medicinale. Dezvăluiri. VIDEO

Distribuie!


Dacă vă amintiți, în urmă cu nu prea mult timp, stăpânii industriei farmaceutice, prin agenții lor de influență din politică, planificau să scoată de pe piață menta și usturoiul sub pretextul că ar avea unele mici efecte nesănătoase, urmând ca aceste două produse cu incontestabile valențe terapeutice să mai poată fi cumpărate doar… pe REȚETĂ!

Atunci nu le-au reușit, dar bandiții din industria alimentelor modificate genetic și din cea a medicamentelor sunt foarte hotărâți să elimine concurența naturistă sau măcar să o confiște, făcând-o incaccesibilă micilor producători de suplimente nutritive.


Invitat la emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii, profesorul Pavel Chirilă a făcut o serie de dezvăluiri despre planul și strategia UE care poate duce la scoaterea de pe piață a plantelor medicinale. Problema este că acest plan se pune în aplicare chiar în aceste zile, fără ca oamenii să fie informați asupra ticăloșiei la care se lucrează în numele și folosul marilor corporații din industria medicamentelor.

SURSA: http://www.cunoastelumea.ro/prof-univ-dr-pavel-chirila-cum-vrea-ue-sa-ne-interzica-plantele-medicinale-dezvaluiri-video/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...