PREMONIȚIE sau CONSPIRAȚIE? Un ziarist A AFLAT cu 25 de minute ÎNAINTE despre ASASINAREA lui Kennedy. Telegramă CIA. Desecretizarea secolului (VII)

Distribuie!


Un reporter susține că a primit un telefon care îl avertiza că se va produce un eveniment de importanță majoră. Era sfătuit să sune la Ambasada SUA pentru amănunte. 25 de minute mai târziu, cel mai puternic om al planetei este împușcat mortal.

Era 22 noiembrie 1963 și evenimentul pe care urmează să îl prezint azi este la fel de neclar ca acum 54 de ani, deși beneficiază de ancheta a 3 agenții de renume în materie de spionaj și de o desecretizare.


Telegrama este trimisă de directorul adjunct al Agenției Centrale de Informații, CIA, către șeful FBI și conține informații culese de britanicii de la MI-5. Textul a ajuns la destinație în dimineața de 23 noiembrie 1963, cea mai derutantă din istoria anchetelor criminalistice americane.

Cu o zi înainte, președintele John Fitzgerald Kennedy fusese împușcat mortal în Dallas, Texas, și în custodia poliției era presupusul făptaș, Lee Harvey Oswald. Bărbatul în vârstă de 24 de ani nu recunoștea crima, dar erau destule probe. Ancheta cu el nu a durat mult. Peste încă o zi, pe 24 noiembrie, Oswald este împușcat mortal de un mafiot texan, Jack Ruby.


Telegrama face parte din lotul de documente despre asasinarea președintelui Kennedy desecretizat acum câteva zile, din care Evenimentul Zilei a prezentat deja câteva documente senzaționale. Ea este datată 1963, dar a primit viza finală de declasificare pe 26 iunie 2017. Ea nu conține informații confidențiale dar face parte dintr-un set de evenimente care nu au fost clarificate și despre care oficialii au considerat că nu ar face decât să alimenteze teoriile conspiraționiste prin publicare.

Un astfel de eveniment a fost și telefonul primit de John Edgar Hoover, pe 23 noiembrie 1963, prin care era anunțat de un necunoscut că Oswald va fi omorât. Amănuntele acelei afaceri au apărut pe evz.ro pe 27 octombrie, chiar în ziua demarării operațiunii de desecretizare în SUA.

http://evz.ro/conspiratie-ziarist-kennedy.html?utm_source=libertatea&utm_medium=HPW&utm_campaign=HPW-Post

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
Comoara de un trilion de dolari descoperită în Afganistan
Un tânăr a supraviețuit 11 zile în pădure, după ce s-a rătăcit în timpul unei drumeții. Nu a avut deloc mâncare cu el, s-a rugat zi si noapte
Cum a ajuns sabia lui Ștefan cel Mare la turci. Misterul nedezlegat de peste 400 de ani
Pământeanul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă cunoscut: „Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și să ai abilități lingvistice de necontestat, dacă eșuezi la capitolul inteligență emoțională, nimic nu mai contează. Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple.”
DISTRUGEREA CAP-URILOR SI A IAS-URILOR EGALEAZA CELE DOUA RAZBOAIE MONDIALE!
E gratis să dai cu îngrășăminte chimice, dar ești ars la buzunar dacă fertilizezi cu gunoi de grajd. Fermier din Ilfov: Am de achitat 3.000 de euro dacă vreau să împrăștii bălegarul de la vaci pe 44 de parcele
Scrisul de mana nu se mai invata la scoala in unele tari deoarece viitorul va fi digital| ce spun specialistii?
Avertismentul lui Snowden: Spionii pot controla smartphone-urile de la distanta
Si-a construit singur o centrala termică în soba de teracotă si acum cu un foc incalzeste toata casa. Uite cum a facut
Britanicii vor extrage câte 30 de tone de aur şi argint pe lună la o mină din Suceava
Zoe Ceausescu, o somitate in matematica, a fost lichidata ca si Nicu?
Castelul bântuit de o prințesă daneză (Video)

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...