Povestea oamenilor care au reușit să călătorească în timp

Distribuie!


Călătoria în timp întotdeauna a reprezentat o imensă provocare pentru om. Încă din cele mai vechi timpuri au existat doritori care să pocnească fie în trecut sau în viitor pentru a schimba lucruri mai puține din viața lor.

Chiar dacă teoria călătoriei în timp nu este nici în ziua de astăzi dezvoltată pentru că în opinia celor mai mulți dintre cercetători omul nu va putea călători în timp în viitorul apropiat, de-a lungul istoriei au existat numeroase relatări care au la bază călătoriile în timp.


Încă din timpurile în care poveștile de viață din epopei precum Mahabharata se desfășurau, călătoria în timp sau într-o altă dimensiune era o normalitate. Kakudmi, fiind nemulțumit de pețitorii fiicei sale Revati, a pornit în călătoria vieții sale. Punctul final la care trebuia să ajungă era Brahma, de la care vroia diverse sfaturi de viață. Povestea spune că Kakudmi și fiica sa au ascultat o muzică bizară și dintr-o dată s-au trezit pe un alt tărâm, probabil că într-o altă dimensiune, unde în cele din urmă l-au întâlnit pe creator. Acolo timpul trecea diferit față de lumea noastră, cauză pentru care atunci când s-au întors pe Terra, trecuseră câteva mii de ani. Astfel, se poate spune că cei doi au fost primii călători în timp.

O altă întâmplare stranie a fost trăită și relatată de către două bune prietene, Anne Moberly și Eleanor Jordain. Într-o zi, când cele două au vizitat un castel din Franța, au alunecat în timp. S-au trezit pe străzile Parisului în timpul revoluției franceze. Au interacționat cu diverși oameni, au vorbit cu ei, pentru ca în cele din urmă să revină la fel de bizar în timpul lor. Cele două nu au putut explica această alunecare în timp, dar povestea au consemnat-o într-o carte pe care au intitulat-o: O aventură.


Un alt caz fascinant este cel al personajului care poartă numele de VonHelton. Bărbatul susține că de nenumărate ori a călătorit în timp și pentru ca să fie crezut a aliniat mai multe fotografii cu el însuși din diferite perioade ale istoriei. Trebuie să recunoaștem că fotografiile sunt mai mult decât grăitoare și sugestive, dar nimeni nu poate explica cum de VonHelton este capabil să călătorească în trecut.

Pasko Kuzman este un arheolog atipic care susține că este capabil să călătorească în timp. La mâna stângă poartă mai multe ceasuri, care după cum declară îl ajută să călătorească în diferitele epoci pe care le-a trăit omenirea. Cât de adevărată este povestea sa nu poate confirma nimeni, însă numeroasele elemente și fapte prezentate publicului larg de către Kuzman sunt de-a dreptul șocante. Pentru aceste fapte, cei mai mulți îl consideră pe atipicul arheolog drept un om care spune adevărul.

Calatoria in timp este astazi posibila si a fost din cele mai vechi timpuri, insa astazi cand cunoastem existenta celor 10 dimensiuni ( 11 petru masoni) exista doua variante: una oficiala, in care Creatorul permite doar unor oameni deosebit de inalti spiritual precum calugari sau oameni sfinti sa practice acest lucru in scopuri inalte  si exista metoda oculta, a celor care “fura” cheia de la “masina” tatalui ( Creatorului) si calatoresc cu “masina” in secret, adica pe partea oculta, pentru care este nevoie de o geometrie specifica si de sacrificii de sange. Acum intelegeti pe ce parte sunt illuminati si de ce au nevoie de canalizare de energie in stadioane, hali, sali, adunari si de o geometrie specifica si de razboaie sau accidente in masa?

 

Sursa: Efemeride, Sosirile

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...