Painea pustniceasca sau paine harica- te lecuieste de multe boli, dezintoxica organismul

Distribuie!


Painea sau pita harica este acea paine consumată în special de către pustnici. Din acest motiv i se spune şi paine pusticeascaAceasta paine pustniceasca este hrana pentru trup şi pentru suflet în acelaşi timp, este hrană vie. Pita harica nu se coace ca painea de casa şi se prepară doar din grâu mărunţit (secară, orz sau ovăz), fără a îndepărta nimic – în mod tradiţional i se spune uruială.

Cum se prepară paine pustniceasca

Peste uruială se pune apă şi se frământă până se obţine o cocă destul de tare. După framantat se lasă la dospit între 10 şi 12 ore, la o temperatură de 38 de grade celsius. Deoarece are nevoie să fie lăsată atâta timp la dospit, este indicat să se prepare seara şi să se lase peste noapte.

Cantitatea optimă pentru o zi este de 1-3 g pentru 1 kilogram din masa corporală la o singură masă. Dacă am 65 de kg, îmi vor trebui 190 g, iar pentru cele 3 mese zilnice îmi sunt suficiente 570 g.


Aceasta paine pustniceasca nu se mănâncă mai repede de 10-12 ore. Acesta este timpul optim în care se formează energiile vii.

Se ştie despre acestă pita harica că este un tratament nemaipomenit pentru multe boli. Dezintoxică organismul, îl păstrează tânăr şi în echilibru. Asta doar în cazul în care aceasta paine pustniceasca este consumată cu hrană vie – nefiartă, neprăjită, necoaptă (urzici, sfeclă roşie, dovlecei, pătrunjel, păstârnac, conopidă, morcov, gulii, ţelină, salată verde, seminţe de dovleac şi de floarea soarelui, nuci, alune, castane comestibile şi arahide)! Este interzis in acest regim uleiul ca şi alte produse grase, dulciurile şi produsele lactate. Se pot consuma cu prudenţă acriturile şi ardeiul iute.


Dacă ţinem acest regim timp de 60 de zile, atunci toate toxinele din corp se elimină, iar orice boală este eliminată.

Mai multe despre pâinea pustnicească aflăm de la Părintele Ghelasie Gheorghe de la Mănăstirea Frăsinei – regimul parintelui Ghelasie pentru o viata sanatoasa:

https://jorjette.ro/cum-se-prepara-painea-harica/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...