OTRAVA care MACINA OASELE si pe care o consumam cu placere! Uite CE SE INTAMPLA cand AJUNGE in CORP!

Distribuie!

Multi oameni o consuma destul de des. Si, ATENTIE, mai ales COPIII!Si asta pentru ca are un gust placut fata de care multi simt chiar dependenta dupa un timp de consum.
E vorba de bauturile racoritoare de tip „cola”, despre care stim ca nu au deloc efecte benefice asupra sanatatii, dar le consumam chiar si zilnic.
Despre modul in care aceste bauturi carbogazoase actioneaza si distrug sistemul osos au fost publicate detaliat informatii de la specialisti, pe www.healthyfoodhouse.com.
Uite ce se intampla in corp de fiecare data cand consumam o asemenea bautura carbogazoasa:
In primele 10 minute
In corp sunt introduse 10 lingurite de zahar (100% din cantitatea zilnica necesara). Corpul nu poate sa simta acest lucru, din cauza faptului ca fosfatii „mascheaza” gustul dulce.
Dupa 20 de minute
Insulina este eliberata si nivelul glucozei creste imediat. In consecinta, ficatul transforma tot zaharul disponibil in grasime.
Dupa 40 de minute
In urmatoarele 40 de minute, corpul utilizeaza toata cantitatea disponibila de cafeina. Receptorii adenozinici sunt blocati si ne simtim plini de energie.
Dupa 45 de minute
Dupa acest interval, bauturile tip Cola au un efect asemanator heroinei. Corpul descarca mai multa dopamina, care are efect asupra centrului placerii din creier.
Dupa 60 de minute
Efectele diuretice ale cafeinei incep sa se faca simtite. Tot calciul, magneziul si zincul care ar fi trebuit sa ajunga in oase sunt eliminate, asemenea sodiului, electrolitilor si apei.
Putin dupa 60 de minute
Acesta este momentul in care veti experimenta o schimbare de stare, deoarece nivelul zaharului din sange va scadea drastic. Toata apa din bautura carbogazoasa este eliminata, alaturi de mineralele esentiale pentru oase si dinti. Mai mult decat atat, consumul acestor racoritoare creste riscul de diabet pe termen lung.
 http://reporterul.ro/social/otrava-care-macina-oasele-si-pe-care-o-consumam-cu-placere-uite-ce-se-intampla-cand-ajunge-in-corp-10078

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...