Oferim credit bancar in schimbul sufletului nemuritor- este oferta reala a unei banci letone KONTORA

Distribuie!


Ai fi in stare sa iti vinzi sufletul pentru un credit bancar?

In Letonia, unde criza a facut mai multe ravagii decat in restul Europei, a aparut o banca numita Kontora al carei reprezentant public este Viktor Mirosiichenko, 34 de ani, care pretinde ca este ateu :))))


Oamenii trebuie sa semneze un cotract pe care scrie foarte mare PACT, iar clientul trebuie sa fie de acord si sa scrie: “Cedez acest suflet al meu nemuritor”. Mirosiichenko sustine ca datornicii nu vor fi hartuiti de recuperatori de credite daca nu vor putea sa returneze suma, nu se cer documente la semnarea contractului, doar semnatura si numele mic.

“Daca nu reusesc sa restituie banii, ce pot sa faca? Decat sa ramana fara suflet”, spune Mirosiichenko reporterilor agentiei Reuters.


Purtand ochelari de soare, un costum negru si un tricou cu inscriptia bancii de credite KONTORA, Mirosiichenko afirma ca acest lucru este cat se poate de serios.

Compania letonă Kontora desfăşoară deja de ceva timp aceasta campanie neobişnuită, prin care propune cetăţenilor letoni credite în schimbul sufletului. Pentru obţinerea unui credit în valoare de până la 5.000 de laţi (7000 euro), doritorii semnează un contract în care este stipulat: „Iau credit în valoare de…în condiţiile care mi-au fost aduse la cunoştinţă, sub gajul esenţei mele nemateriale, adică al sufletului meu nemuritor”. Termenul de acordare a creditului este între 3 şi 90 de zile, iar în primele 3 zile nu se percepe dobândă. În cazul în care creditul este contractat pe un termen mai lung, dobânda este de 1 procent pe zi.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...