OAMENII SENSIBILI SUNT INGERI CU ARIPI RUPTE CARE ZBOARA DOAR ATUNCI CAND SUNT IUBITI

Distribuie!

Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai multa rabdare cu toti oamenii din jurul tau. Capacitatea ta de a empatiza cu oamenii este remarcabila – insa nu toata lumea te poate intelege.


Despre persoanele sensibile s-au scris multe. Foarte multi sunt de parere ca a avea un suflet sensibil in aceasta lume este o slabiciune. Insa acest lucru nu este deloc adevarat. Sensibilitatea este un semn adevarat de putere pentru a putea dezvalui vulnerabilitatile si a iti exprima sentimentele in fata altor persoane.

Daca esti un suflet sensibil, stii deja asta. Iti place sa iubesti, sa fii inconjurata de oameni cu suflet frumos si sa ai dragoste in viata ta.


Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai multa rabdare cu toti oamenii din jurul tau. Capacitatea ta de a empatiza cu oamenii este remarcabila – insa nu toata lumea te poate intelege.

Daca esti o persoana cu suflet sensibil, vei avea un trecut dureros deoarece ai iubit pe cineva atat de mult si nu ai putut primi aceeasi iubire inapoi. Esti sincera, loiala si intotdeauna vezi cel mai bun din oameni. Ins, uneori, oamenii vad autenticitatea ta precum un joc temporar pentru a se distra. Vei duce bagajele acestei dureri, dorindu-ti sa iubesti, sa iti hranesti inima cu fericire, insa fiindu-ti speriata sa nu cazi din nou la pamant… pentru ca ai mai cazut si in trecut si este cel mai dureros lucru din lume.


 

Mai jos o sa va las cu un citat minunat ce ii apartine lui Shannon L. Alder. Citatul a facut inconjurul lumii, fiind shareuit de milioane de ori pe retelele de socializare:

“Oamenii sensibili sunt cei mai autentici si cinstiti oameni pe care ii vei intalni vreodata. Nu exista lucruri pe care sa nu ti le spuna despre ei insisi daca au incredere in sufletul tau bun. Cu toate acestea, tradarea ta este o dovada puternica a respingerii si a urii. Din nefericire, ei ajung sa se raneasca pe termen lung.

Nu vor sa raneasca alti oameni. Este impotriva naturii lor. Vor sa gaseasca solutii pentru a anula greselile facute de acesti oameni rai. Viata lor este un adevarat carousel. Ei traiesc cu vina si dureri constante cu privire la situatiile nerezolvate si a neintelegerilor din jurul lor. Sunt suflete care sufera pentru ca nu pot trai cu ura.

Nu se pot hrani cu ura. Au nevoie de cea mai mare iubire deoarece sufletul lor a fost intotdeauna zdrobit de altii. In ciuda tragediilor prin care trebuie sa treaca in aceasta viata, ei raman cei mai compasionati oameni si fac tot posibilul sa ii ajute pe cei uitati si intelesi gresit. Ei sunt ingerii cu aripi frante, care zboara doar atunci cand sunt iubiti.”

https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/52961/oamenii-sensibili-sunt-ingeri-cu-aripi-rupte-care-zboara-doar-atunci-cand-sunt-iubiti.html?utm_source=Facebook&utm_medium=postare&utm_campaign=AR

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
Tehnologia 5G în orașe: dureri de cap, dureri de ochi, dureri în piept, greață, oboseală, stări de vomă, tinitus (țiuit în urechi – n.tr.), amețeli, simptome asemănătoare gripei și dureri cardiace
Drum spre școală de calvar. Elevii din Pungești merg opt kilometri prin noroi
Patru universităţi din România sunt în clasamentul celor mai bune instituţii de studii superioare din Europa Centrală şi de Est. Care sunt acestea şi ce locuri ocupă
Internetul este controlat de doar șapte oameni. Cine sunt aceștia
Opinie Dragoş Damian, Terapia Cluj: V-au spus ca “fabricile lui Nicolae Ceauşescu” erau energofage, poluante, neperformante, prost administrate? Mormane de fier vechi care trebuiau puse la pământ? Ei bine, v-au minţit!
Dezvăluiri făcute de Iulian Vlad, fostul șef al Securității: Ideologul Revoluției din 1989 a fost Silviu Brucan. A fost agent al rușilor, al americanilor și al israelienilor
Presedinte italian: Romanilor dormiti? De ce in Romania nu se mananca romaneste?
[VIDEO] La Roșia Montana se extrage ilegal aur de către străini: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea din mină”
VIDEO| Trump explica de ce nu trebuia omorat Saddam Hussein si Gaddafi| Politicienii nostri daca stateau la plaja sau nu faceau nimic, tot era mai bine decat ce au creat in Irak si Libia
Fost consilier al Vaticanului: Nu limba romana este o limba latina, ci limba latina este o limba romaneasca!
22-25 decembrie 89′: 957 de morți și 5000 de răniți, criminali în libertate
Planul prin care Ceausescu a fost tradat: In 1989 depozitele alimentare ale României erau arhipline dar magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...