OAMENII SENSIBILI SUNT INGERI CU ARIPI RUPTE CARE ZBOARA DOAR ATUNCI CAND SUNT IUBITI

Distribuie!

Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai multa rabdare cu toti oamenii din jurul tau. Capacitatea ta de a empatiza cu oamenii este remarcabila – insa nu toata lumea te poate intelege.


Despre persoanele sensibile s-au scris multe. Foarte multi sunt de parere ca a avea un suflet sensibil in aceasta lume este o slabiciune. Insa acest lucru nu este deloc adevarat. Sensibilitatea este un semn adevarat de putere pentru a putea dezvalui vulnerabilitatile si a iti exprima sentimentele in fata altor persoane.

Daca esti un suflet sensibil, stii deja asta. Iti place sa iubesti, sa fii inconjurata de oameni cu suflet frumos si sa ai dragoste in viata ta.


Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai multa rabdare cu toti oamenii din jurul tau. Capacitatea ta de a empatiza cu oamenii este remarcabila – insa nu toata lumea te poate intelege.

Daca esti o persoana cu suflet sensibil, vei avea un trecut dureros deoarece ai iubit pe cineva atat de mult si nu ai putut primi aceeasi iubire inapoi. Esti sincera, loiala si intotdeauna vezi cel mai bun din oameni. Ins, uneori, oamenii vad autenticitatea ta precum un joc temporar pentru a se distra. Vei duce bagajele acestei dureri, dorindu-ti sa iubesti, sa iti hranesti inima cu fericire, insa fiindu-ti speriata sa nu cazi din nou la pamant… pentru ca ai mai cazut si in trecut si este cel mai dureros lucru din lume.


 

Mai jos o sa va las cu un citat minunat ce ii apartine lui Shannon L. Alder. Citatul a facut inconjurul lumii, fiind shareuit de milioane de ori pe retelele de socializare:

“Oamenii sensibili sunt cei mai autentici si cinstiti oameni pe care ii vei intalni vreodata. Nu exista lucruri pe care sa nu ti le spuna despre ei insisi daca au incredere in sufletul tau bun. Cu toate acestea, tradarea ta este o dovada puternica a respingerii si a urii. Din nefericire, ei ajung sa se raneasca pe termen lung.

Nu vor sa raneasca alti oameni. Este impotriva naturii lor. Vor sa gaseasca solutii pentru a anula greselile facute de acesti oameni rai. Viata lor este un adevarat carousel. Ei traiesc cu vina si dureri constante cu privire la situatiile nerezolvate si a neintelegerilor din jurul lor. Sunt suflete care sufera pentru ca nu pot trai cu ura.

Nu se pot hrani cu ura. Au nevoie de cea mai mare iubire deoarece sufletul lor a fost intotdeauna zdrobit de altii. In ciuda tragediilor prin care trebuie sa treaca in aceasta viata, ei raman cei mai compasionati oameni si fac tot posibilul sa ii ajute pe cei uitati si intelesi gresit. Ei sunt ingerii cu aripi frante, care zboara doar atunci cand sunt iubiti.”

https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/52961/oamenii-sensibili-sunt-ingeri-cu-aripi-rupte-care-zboara-doar-atunci-cand-sunt-iubiti.html?utm_source=Facebook&utm_medium=postare&utm_campaign=AR

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
Români lăsați să ardă pe străzile din Paris. imagini dure care pot afecta emoțional - VIDEO | te duci sa muncesti pe dincolo si te nenorocesc musulmanii
Tehnologia 5G în orașe: dureri de cap, dureri de ochi, dureri în piept, greață, oboseală, stări de vomă, tinitus (țiuit în urechi – n.tr.), amețeli, simptome asemănătoare gripei și dureri cardiace
De la coda vacii și veceu în curte, direct la bloc. Vedere aeriană din Galați, 1974.
Inginer constructor: industria Romaniei era in 1980 pe locul 8 in lume, noi am transformat-o dupa revolutie intr-un morman de "Fier vechi"
Poate cineva sa contrazica cele scrise, are argumente?
Agent CIA aflat pe patul de moarte face dezvaluiri incredibile! „Am aruncat in aer World Trade Center pe 9/11"
Nicu Ceaușescu ( acuzat de genocid), în 25 august 1990: Mă consider nevinovat față de faptele pe care Procuratura le pune în sarcina mea
E gratis să dai cu îngrășăminte chimice, dar ești ars la buzunar dacă fertilizezi cu gunoi de grajd. Fermier din Ilfov: Am de achitat 3.000 de euro dacă vreau să împrăștii bălegarul de la vaci pe 44 de parcele
Alexandru Petria: Se organizează o poliție fascistă a gândirii pe Facebook
[VIDEO] La Roșia Montana se extrage ilegal aur de către străini: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea din mină”
Cum VORBEAU liderii CIA de MOARTEA lui Ceaușescu. ENIGMATICA ședință, cu 3 ani și 3 zile ÎNAINTE de execuția de la Târgoviște
O firmă din Cehia încă asamblează și vinde mașini ARO

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...