O scrisoare misterioasa a reginei Elisabeta va putea fi cititita abia in 2085

Distribuie!


Până atunci, scrisoarea este păstrată într-un seif din Australia, într-o frumoasă clădire de epocă din Sydney. Vizitatorii o pot vedea încastrată în zid, în spatele unui geam. Scrisoarea a fost scrisă de regină, care a fost și suverana Australiei, în 1986. Doar ea îi cunoștea conținutul. Se spune că include un mesaj personal către locuitorii orașului, însă doar cei mai tineri dintre ei vor apuca să afle ce conțin acele rânduri.

Monarhul, care s-a stins din viață, recent, la 96 de ani, a lăsat instrucțiuni clare pentru primăria din Sydney în ceea ce privește dezvăluirea conținutului scrisorii, notează Times Now.


“Salutări. Într-o zi asupra căreia vă veți decide dumneavoastră, din anul 2085, vă rog să deschideți acest plic și să citiți scrisoarea, cetățenilor din Sydney.”

La acest moment, misterioasa scrisoare a Reginei Elisabeta a II-a este ținută într-o clădire victoriană, inaugurată în 1898, în scopul celebrării Reginei Victoria, cu ocazia Jubileului de Diamant.


https://www.digi24.ro/stiri/externe/o-scrisoare-secreta-a-reginei-elisabeta-a-ii-a-va-putea-fi-deschisa-abia-in-2085-2080985

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...