O femeie a dezvăluit trucul cu care cucerește angajatorii la orice interviu. „Vor avea mereu îngrijorări”

Distribuie!


Un utilizator TikTok a acumulat milioane de vizualizări după ce a împărtășit întrebarea pe care a pus-o la fiecare interviu pentru angajare și cu care, spune ea, a reușit de fiecare dată.

Utilizatorul TikTok Jennifer Reardon susține că a descoperit întrebarea perfectă pe care să o pună de fiecare dată când are un interviu pentru angajare și este vorba despre alungarea oricăror temeri pe care le-ar putea avea intervievatorii cu privire la viitorul angajat.


Reardon a susținut că i s-a oferit postul la „fiecare loc de muncă pentru care a fost intervievată vreodată” unde a pus această întrebare, scrie LAD BIBLE.

Tânăra a asigurat că nu trebuie să schimbați nimic în timpul procesului de interviu, îndemnând privitorii să se comporte normal în timpul interviului, iar partea „cheie” să o păstreze pentru finalul discuției.


„Înainte de a termina, ultima întrebare pe care o veți pune este ceva de genul există îngrijorări pe care le aveți cu privire la mine și să le putem aborda înainte de a încheia?”, a spus Reardon.

Jennifer Reardon susține că acest lucru ar garanta succesul, descriind întrebarea drept „truc secret”.

„Ei vor avea mereu îngrijorări, iar după ce veți aborda aceste teme, nu va mai sta nimic în calea angajării”, a mai spus tânăra.

https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/o-femeie-a-dezvaluit-trucul-cu-care-cucereste-2223923.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...