O alta metoda de DEPOPULARE: prin tampoane si absorbante- mare atentie!

Distribuie!


De cand a fost introdus glyphosatul in alimentatie de catre Monsanto, oamenii au evitat mancarurile cu astfel de aditivi, mai ales ca Organizatia Mondiala a recunoscut ca, are efecte cancerigene asupra corpului uman.

Bineinteles ca poti evita gliyphosatul in mancare cumparand hrana exclusiv organica, adica de la fermierul local, dar oculta mondiala s-a gandit unde ar putea ataca din nou si anume la un produs indispensabil lunar femeilor, la care nici prin cap nu ar fi trecut cuiva ca se poate realiza si anume tampoanele sau absorbante normale.


Conform unui studiu al Universitatii din Plata, 85% dintre produsele testate, contineau cantitati semnificative de glyphosat, descoperire facuta publica de catre Doctorul Damian Marino. In cazul vatei de bumbac, nu s-au gasit  cantitati atat de semnificative.

Glyphosatul este unul dintre cele mai eficiente si folosite  ierbicide la nivel mondial. Bumbacul este planta cea mai tratata cu aceeasta chimicala, toate productiile de bumbac din America fiind modificate genetic.


Rezultatul studiului a fost luat in serios, mai ales de lumea medicala care foloseste vata medicinala, pentru sterilizare.

Solutia in cazul femeilor la menstruatie spun cercetatorii este sa treaca pe tampoane organice care se gasesc in Statele Unite, sau pe variante utilizate in vechime, carpe, tifoane care se fierb.

Sursa: http://www.march-against-monsanto.com/women-beware-new-study-finds-cancer-causing-glyphosate-in-most-tampon-samples/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...