Nu se pune problema cine are drept de succesiune ci, cine are ACTE pe teritoriul numit Romania

Distribuie!


Nu se pune pb cine are drept de succesiune, ci cine are ACTE pe teritoriul numit România si pe locuitorii ei! Care aparțin, prin Legea Amiralitatii Britanice, monarhiei britanice! Pai “Radu Duda” nu pare prea englez! El e moldovean. Corect? Însă pe Nicolae il mai cheamă si Medforth-Mills, care suna cam englezește, nu? ??
Sigur, pulimea e paralela cu subiectul, ca p#+a cu femurul, însă ar trebui sa știe ca in toată istoria noastră a existat un singur om care a vrut sa redea romanilor suveranitatea naționala si individuală – drept pt care nici nu ceruse CNP: Ceaușescu cel Mare! Suveranitate la care, ca si astăzi, se renunța încă din maternitate, necerand actul de Persoana Suverană : Certificatul de Născut Viu! In schimb se face un transfer de suveranitate către Stat, prin certificatul de nastere cu CNP. CNV ( Cert. de Născut Viu a trecut in posesia Coroanei Britanice, iar majoritatea oamenilor nu doar ca nu il văd vreodată, dar nici nu știu de existența lui! In cel mai bun caz ei pot obtine o copi e a feței acestuia ( de la Starea Civilă) caci pe verso se afla ștampilele BNR si cele ale Băncii Angliei – actul dovedește calitatea de girant al cetățeanului fața de sumele împrumutate de guvern!
Acum ați înțeles, pulime, de ce l-au executat pe Ceaușescu cel Mare după plata datoriilor?! Pentru ce ERAȚI LIBERI, bă cretinilor! Urmatorul pas a lui Ceaușescu era transformarea populației libere in acționari cu active in industrie si RESURSE – adică împărțea egal la toți acea imensa avuție naționala, astfel ca STRAINII nu o mai puteau lua pe nimic, caci Acționariatul era creditor, nu debitor rupt in cur, ca si acum! Tatal Națiunii voia sa transforme individul din debitor in creditor si Persoana Suverana! Cuvântul “SUVERANITATE” era alt reper fix in discursurile lui Ceaușescu! Acea “exploatare a omului de către om” pe care o repeta obsesiv Ceaușescu, la asta se referea! Însă gloata s-a bucurat la căderea Marelui Fiu al Națiunii! No, gloata o s-o sugă, pt ca acum nu mai poseda nimic, in afara de o imensa armata de milițieni destinată a-i sparge traheea la semnal, in schimbul a trei conserve, o poveste cu teroriști si o decorație din tablă ștanțată.
Apropo! Invocarea de motive pt ca guvernul sa ii facă ORICE unui individ este PUR formala si menită a nu inflama mulțimile la revolta. De aceea se scornesc teroriști, epidemii etc. In realitate trupul individului apartine Coroanei, cu ACTE! Guvernul este simplu executant. Pot sa îți ia copilul, sa te inchida se te omoare, etc – sunt acoperiți in REALITATE! Sistemul juridic este formal când e vb de asta si menit doar la a încadra de ochii lumii cutare fapte penale. In realitate NU au nevoie de nici o lege ca sa te împuște, ci doar de acordul proprietarului! Care e muie ăla de la volanul mașinii de golf.

Sursa: Prof. Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...