Nikola Tesla si experimentul sau de calatorie in timp- Time Travel- teleportare

Distribuie!

Nikola Tesla-Time Travel- Calatoria in timp si tehnologia teleportarii 

“În 1895, în timp ce efectua cercetări cu transformatorul sau step-up, Nikola Tesla a avut primele indicii ale sale ca timpul si spatiul ar putea fi influențate de utilizarea extrem de încărcata prin rotire, a câmpurilor magnetice. Parte din aceasta revelație a apărut din experimentarea lui Tesla cu frecvențe radio și transmiterea energiei electrice prin atmosferă. Simpla descoperire a lui Tesla a ajuns, ani mai târziu, să conducă la Experimentul infam Philadelphia și proiectele Montauk de calatorie in timp. Dar chiar înainte de aceste extrem de top-secrete programe militare , Tesla a facut cateva descoperiri fascinante cu privire la timp și la posibilitățile reale ale călătoriei în timp. 

Cu aceste experimente în înalta tensiune de energie electrică și câmpurile magnetice, Tesla a descoperit ca timpul și spațiul ar putea fi încălcate, sau deformate, creând o “ușă”, care ar putea duce la alte cadre temporale. Dar cu această descoperire monumentală, Tesla a descoperit, de asemenea, prin experiența personală, pericolele inerente foarte reale, cauzate de călătoria în timp. 

Prima incercare a  lui Tesla cu călătoria în timp a venit în martie 1895. Un reporter de la New York Herald a scris pe 13 martie că a dat de inventator  într-o cafenea mică, aratand agitat după ce a fost lovit de 3,5 milioane de volți, “mă tem”, a spus Tesla, “că nu veți găsi in mine, in seara asta un companion plăcut. Motivul este că am fost aproape ucis astăzi, o scânteie a sărit trei metri prin aer și m-a lovit aici, pe umărul drept.. Dacă asistentul meu nu ar fi oprit curentul instantaneu, s-ar fi putut sfârși cu mine. ” 

Tesla, la contactul cu incarcatura de rezonanță electromagnetică, s-a găsit în afara timpului -cadru de referință. El a raportat că a putut vedea imediat trecut – prezent și viitor, toate dintr-o dată. Dar el a fost paralizat în cadrul câmpului electromagnetic, în imposibilitatea de a se ajuta. Asistentul său, prin oprirea curentului, l-a eliberat pe Tesla înainte ca orice daune permanente sa fi survenit. O repetare a acestui incident a avut  loc cu multi ani mai târziu, în cursul Experimentului Philadelphia. Din păcate, marinarii în cauză au fost lăsati în afara referintei   cadrului de timp  pentru prea mult timp, cu rezultate dezastruoase. 

 Experimentele secrete ale lui Tesla  referitoare călătoriei în timp vor continua  în mâinile altora, care nu au fost la fel de preocupati cu umanitate precum Tesla. Am rămas cu zvonuri și speculații cu privire la cine ar fi putut deveni moștenitori de cercetare ai lui Tesla – să sperăm, într-o zi ca aceste secrete vor fi dezvăluite odată și pentru totdeauna “.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner