Nicu Ceaușescu ( acuzat de genocid), în 25 august 1990: Mă consider nevinovat față de faptele pe care Procuratura le pune în sarcina mea

Distribuie!


Nicu Ceaușescu ( acuzat de genocid), în 25 august 1990, are ultimul cuvânt în procesul de la Sibiu ;

„Mă consider nevinovat față de faptele pe care Procuratura le pune în sarcina mea. În perioada la care face referire rechizitoriul, permanent am dat ordin să nu se tragă și niciodată nu am dat ordin să se tragă în populație. Și totuși, în Sibiu s-a tras, au murit și au fost răniți oameni.


Pornind tocmai de la ceea ce spunea Platon, că trebuie să aflăm adevărul cu toată ființa noastră, am făcut tot ceea ce a depins de mine ca locuitorii Sibiului să afle adevărul dramei ce s-a petrecut aici, la sfârșitul anului trecut […]

Dar pornind de la acest fapt, oamenii cărora eu le-am purtat, le port și le voi purta o stimă și un respect deosebit, trebuie să afle adevărul despre evenimentele care au avut loc la Sibiu și Cisnădie.

Nu spun aceste lucruri pentru a impresiona sau a crea anumite sentimente. Am considerat că instanța trebuie să posede toate elementele necesare pentru a stabili adevărul.

Domnule președinte, onorată instanță, doamnelor și domnilor, cineva, cândva a dat următoarea sentință; „ Să se ierte, nu să se condamne la moarte! ”
Astăzi, domnule președinte și onorată instanță, vă revine dumneavoastră sarcina de a pune virgula în această frază.
Vă mulțumesc ! ”

Concluzii pe fond, Documente ’89, Procesul lui Nicu Ceaușescu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
Multi s-au bucurat de moartea lui caci au fost dezinformati, insa ce a facut din Romania nu va mai face nimeni niciodata! Hai sa vezi cele 7 minuni ale lui Ceausescu!
Patru universităţi din România sunt în clasamentul celor mai bune instituţii de studii superioare din Europa Centrală şi de Est. Care sunt acestea şi ce locuri ocupă
Şeful Statisticii: România pierde în fiecare an câte 80.000 de locuitori din cauze naturale, echivalentul a două oraşe mici. Din migraţie externă se mai pierd încă 40.000 de locuitori
Opinie Dragoş Damian, Terapia Cluj: V-au spus ca “fabricile lui Nicolae Ceauşescu” erau energofage, poluante, neperformante, prost administrate? Mormane de fier vechi care trebuiau puse la pământ? Ei bine, v-au minţit!
Descoperire epocală a Guvernului: ce s-a găsit într-o clădire folosită de către Adrian Sârbu cel care a filmat executia Ceausestilor! Ce stie el de i s-au dat atatea sa taca?
Pușcașii marini ucraineni au ocupat insula Șerpilor, pământ românesc confiscat de URSS în 1948
Vulturul de pe stema americana provine de la Egipteni unde reprezinta zeita Nekhbet in mitologie si este un demon atotcreator
Inginer constructor: industria Romaniei era in 1980 pe locul 8 in lume, noi am transformat-o dupa revolutie intr-un morman de "Fier vechi"
Internetul este controlat de doar șapte oameni. Cine sunt aceștia
Care sunt ţările cu cele mai mici taxe din Europa
Ce s-a intamplat in Romania dupa retragerea trupelor sovietice (1958) ?
Cum VORBEAU liderii CIA de MOARTEA lui Ceaușescu. ENIGMATICA ședință, cu 3 ani și 3 zile ÎNAINTE de execuția de la Târgoviște

Citiți și...


Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...